El delegat del Govern visita les obres de l’Església de Nostra Senyora de l’Assumpció a Utiel que finança el Ministeri de Foment

El delegado del Gobierno, Juan Carlos Fulgencio, durante su visita a Utiel.

Post també disponible en: Castellano

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha visitat junt amb l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure, les obres de l’Església Parroquial Nostra Senyora de l’Assumpció, finançades íntegrament pel Programa de l’1,5% Cultural del Ministeri de foment.

Foment va adjudicar el març passat les obres de restauració de l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció en la seva Fase II per un import de 2.058.523 euros. El delegat ha recordat que “es tracta d’una actuació, acordada amb el Bisbat, que comporta la rehabilitació de l’Església, un cop ja consolidada la fonamentació en la primera fase, en la qual aquest Ministeri va invertir 276.470 euros en 2017”.

Aquesta segona fase recull els treballs necessaris per a la substitució de la coberta de la nau central, reforç d’arcs, voltes i restauració de murs de la nau, així com altres actuacions complementàries. El projecte preveu, a més, garantir una bona evacuació de les aigües.

XXIV Fira Utiel Gastronòmica

A la tarda el delegat del Govern inaugurarà la vint quarta edició de la Fira Utiel Gastronòmica. “Aquesta fira s’ha convertit en un referent, en un perfecte aparador en el qual des de fa ja quatre anys Utiel està donant a conèixer la seva riquesa gastronòmica”, ha assenyalat. Fulgencio ha ressaltat la qualitat dels seus vins, embotits i dolços, que constitueixen “un patrimoni gastronòmic que s’ha convertit en un dinamitzador de l’economia d’Utiel i de la valenciana. Una via, amb la qual fer front a un dels reptes actuals: la despoblació de les zones d’interior “.

Durant la seva visita el delegat també s’ha traslladat al Lloc principal de la Guàrdia Civil i ha mostrat el compromís del Govern per augmentar la seguretat ciutadana en municipis d’interior com Utiel.

El delegat també ha recorregut un dels principals atractius turístics i patrimonials d’Utiel, els cellers subterrànies.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*