El Departament de Requena augmenta en 19 contagis i en 9 persones mortes amb coronavirus esta setmana

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Requena ha patit un augment de 19 casos esta setmana, ha passat dels 396 comptabilitzats dilluns als 415 d’aquest diumenge, segons les dades ofertes per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana que ha actualitzat aquest diumenge les xifres de el Departament a què pertanyen tots els pobles de la Vall d’Aiora-Cofrents, Requena-Utiel i alguns de les veïnes comarques dels Serrans i de la Foia de Bunyol-Xiva.

Aquest creixement de dilluns a avui diumenge a 19 persones contagiades ofereix per al Departament de Requena una taxa per cent mil habitants actual de l’806,00.

Pel que fa a el nombre de morts, la xifra s’ha situat en les 63 persones des de dilluns en què el nombre de morts era de 54.

A data d’aquest diumenge, 26 d’abril (amb xifres corresponents a les facilitades pels centres sanitaris un dia abans), són per tant un total de 415 dels casos positius i un total de 63 les persones mortes, el que ofereix una taxa de positius de l’806,00 i una taxa de mortalitat que es manté en el 122,40, dos dels percentatges més alts de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dades, segons la comparativa amb altres departaments situen, a el de Requena en el grup dels que més afecció de la pandèmia ha tingut a la Comunitat.

El Departament de Requena cobreix la demanda sanitària de 51.489 persones procedents dels 18 municipis adscrits de les comarques de Requena-Utiel i de la Vall d’Aiora-Cofrents, a més d’altres municipis limítrofs de la Foia de Bunyol-Xiva com és Setaigües o de els Serrans, com són Benaixeve i Xera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*