El Departament de Salut de Manises pateix un increment de 83 contagis i de 24 morts amb coronavirus en els últims vint dies

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises ha patit un augment de 78 casos en els últims vint dies. Concretament, des del passat diumenge 26 d’abril a aquest divendres, 15 de maig, els casos han pujat des dels 455 als actuals 538 persones que han estat diagnosticades amb el virus, segons les dades ofertes per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Xifres que, comparades amb la setmana anterior a l’26 d’abril, són sensiblement inferiors ja que només en els set dies anteriors a el dia 26 es van registrar un total de 72 nous contagis.

Pel que fa a el nombre de morts, des del 26 d’abril fins aquest divendres s’han produït un total de 66 defuncions en el departament de salut de Manises, des de les 42 que es van registrar fa vint dies, de manera que l’increment produït en aquest interval de temps ha estat de 24 persones mortes.

Durant els set dies anteriors a el 26 d’abril van ser un total de 6 les persones mortes, de manera que la mortalitat en aquests vint dies, a diferència de l’nombre de contagis, s’ha vist notablement incrementada en el departament de salut de Manises.

El departament de Manises cobreix la demanda sanitària de 207.215 persones procedents dels 14 municipis adscrits i que són, a més de Manises, els d’Alborache, Bunyol, Macastre, Yàtova, Xest, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba -roja, Aldaia i Mislata.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de l’15 de març (que són els comptabilitzats fins a un dia abans) són d’un total de 538 positius, amb 66 morts, el que ofereix una taxa de positius per cada cent mil habitants de l’259,60 i una taxa de mortalitat de l’31,90. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments, segueixen situant a el de Manises en el grup dels que estan lleugerament per sota de la mitjana pel que fa a afecció de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*