El Diputat de Cultura, Paco Teruel, inaugura a Utiel l’exposició itinerant del museu L’ETNO “Crònica de la Gran Guerra. L’arxiu de Tànger” 

Post també disponible en: Castellano

El Diputat de Cultura, Paco Teruel, acompanyat de l’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón i el director del Museu Valencià d’Etnologia L’Etno, Joan Seguí inauguraven, divendres passat, l’exposició fotogràfica “Crònica de la Gran Guerra. L’arxiu de Tànger”.

Una mostra itinerant del Museu Valencià d’Etnologia que fa parada a Utiel amb un interessant arxiu compost per valuoses imatges de la col·lecció bèl·lica de la Casa de la Imatge a Logronyo dedicades a la I Guerra Mundial.

A l’acte assistia la regidora de Cultura, representants de la corporació, així com membres d’entitats i associacions del municipi que van poder conéixer , a través de la visita guiada amb els tècnics, la història d’eixes instantànies que narren el periple d’un oficial pel front deixant constància de moment viscuts en la contesa així com durant l’etapa de postguerra.

L’exposició alberga 50 imatges seleccionades de les prop de 500 fotografies que componen la col·lecció històrica i pot visitar-se a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura fins al pròxim 14 de maig.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*