El director de l’IVAJ destaca que el Centre Jove d’Utiel serà “un motor de participació i oci educatiu per a la joventut”

Post també disponible en: Castellano

Jesús Martí ha assistit a l’acte inaugural de la nova seu jove de titularitat municipal situada en la Plaça Porta de les Eres.

L’acte congrega a corresponsals juvenils i personal tècnic de joventut de la comarca i de la Xarxa Jove

Aquest matí obria les seues portes el Centre Jove d’Utiel, un nou espai de trobada per als joves utielanos situat en ple centre d’Utiel.
El director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, ha assistit a l’acte d’inauguració del centre, acompanyat de coordinadors territorials i de zona de l’IVAJ.
Martí ha destacat que el centre jove d’Utiel és un espai motor de participació i oci educatiu en el qual els protagonistes són els joves: “Aquest és el vostre espai. Cadascun de vosaltres heu de contar la vostra història i les propostes són vostres. Que això seguisca avant serà la vostra responsabilitat i m’alegra que el grup de corresponsals estiga hui ací i mostre la seua total predisposició”.
Per part seua, el regidor de Joventut, Fernando Arenas, ha insistit en la importància de comptar amb aquest servei dirigit als joves per a formar-se, intercanviar experiències, gaudir d’un espai d’oci i plantejar les seues inquietuds a l’hora de programar activitats.
L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure, també ha destacat que es convertirà en un espai referent per als joves d’Utiel i de la comarca i ha fet una crida a la participació i implicació de la joventut: “Amb el centre juvenil hem intentat crear les condicions necessàries perquè tots els joves d’Utiel i la nostra comarca puguen canalitzar les seues inquietuds en tots els àmbits, no sols a nivell d’oci sinó de formació, social o l’aspecte amb el qual considereu que us podeu sentir realitzats”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*