El festival Viure de Cinema de Bunyol 2021 continua aquesta vesprada amb la projecció de “El pare”

Post també disponible en: Castellano

En aquesta edició que arriba fins al 22 de juny s’estan projectant les millors pel·lícules premiades a nivell nacional i internacional tots els dijous de manera alterna en els dos teatres del municipi a les 20h. La setmana passada va ser el torn de la oscarizada “Nomadland”.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol recorda el seu Festival Viure de Cinema. Aquesta edició 2021 es ret homenatge a l’Any Berlanga. En horari vespertí, a les 20h, i en tots dos teatres locals: Palacio de la Música i Teatre Montecarlo, s’estan projectant pel·lícules per a tots els gustos. L’últim dia, el 22 de juny, coincidint amb la nit més curta de l’any, es projectarà una selecció de curts de la Filmoteca Valenciana en una vetlada anomenada “La nit més curta”. Aquest últim serà a la Sala El Mercat. El preu de cada sessió tots els dijous serà de 3 euros. L’últim i la clausura del cicle es podrà accedir amb entrada gratuïta.

De moment s’han projectat ja grans pel·lícules del panorama nacional i internacional com “Les Noces de Rosa”, “Una altra ronda” o “Nomadland”. Hui és el torn de “El Pare” en el Palau de la Música. A un preu de tres euros pot veure’s el cinema en pantalla gran, alguna cosa que en els últims temps no s’ha pogut gaudir. 

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Buñol, recorda que ja al juny, dijous que ve 3, en el Teatre Montecarlo, es podrà veure “Les xiquetes”, i al següent dijous, “Una jove prometedora”. Després serà la clausura del Viure de Cinema, el dijous 17 de juny, amb entrada gratuïta, amb l’homenatge a Berlanga, i la projecció de la seua pel·lícula més coneguda “El botxí”. Es finalitzarà aquest cicle amb la selecció de curts de la Filmoteca Valenciana en “La Nit més curta”. Aquest serà a la Sala El Mercat. Serà el 22 de juny.

En la inauguració d’aquest festival l’Alcaldessa de Buñol, Juncal Carrascosa, assegurava que en el nostre municipi, gràcies a moments com aquest podem dir que és un lloc per a “Viure de Cinema”. “Necessitem d’aquests moments culturals i emocionals per a recobrar la nostra normalitat i pujar l’ànim social, la qual cosa ens ajudarà, sens dubte, a superar els efectes psicològics negatius que ens ha deixat la pandèmia. Per això ànim a tots i totes a gaudir del cinema cada dijous”, va sentenciar Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*