El fum d’un incendi forestal a Vilamarxant obliga a desallotjar a 80 persones d’un alberg

Post també disponible en: Castellano

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han intervingut en un incendi forestal deslligat aquest dimecres al migdia a Vilamarxant al marge del riu Túria que ha obligat al desallotjament de 80 persones d’una residència.

L’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha declarat que ha sigut “necessària l’evacuació del alberge Mes de Zampa, on s’allotjaven 80 persones, no pel foc en si, sinó pel fum que s’ha produït en la zona”. 

Per part de la Policia Local i Guàrdia Civil de Vilamarxant s’ha realitzat sense incidents l’evacuació de manera preventiva del alberge Mes de Zampa, on en eixe moment s’allotjaven 80 persones. El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a 400 crides alertant d’aquest incendi.

Segons fonts del Consorci, fins al lloc s’ha desplaçat inicialment amb una dotació del parc de l’Eliana, dues brigades forestals del Consorci, un coordinador i un tècnic forestal, així com bombers forestals i aeris de GVA. 

Als mitjans s’han incorporat posteriorment sis mitjans aeris, tres avions i tres helicòpters, que han realitzat cerca de 60 descàrregues.

A les 20,53 hores el Consorci Provincial de Bombers ha donat per extingit l’incendi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*