El Govern de Bunyol augmenta les restriccions davant l’augment dels casos de Covid fins als actuals 62 actius

Post també disponible en: Castellano

Després de conèixer les noves dades d’incidència de Covid19 a Buñol, 62 casos actius en els últims catorze dies i superar-se els 600 per cada 100.000 habitants en incidència acumulada (dades de el 29 de desembre 2020) el Govern de Bunyol, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries ha determinat augmentar les restriccions, que es concreten en:

  • Queden ajornats els actes i activitats programades per les regidories de Cultura, Comerç i Cultura Popular, fins que la situació sanitària ho permeti.
  • L’ús dels espais esportius municipals, només es permetrà a esportistes federats, per a competició i entrenaments. També es recomana a la població en general no assistir com a públic als esdeveniments esportius.
  • Augment en el control d’el compliment de les mesures imposades pel Govern Valencià. Es vigilarà el compliment d’aquestes mesures amb la presència de reforços de les forces de seguretat. Aquestes forces actuaran al casc urbà i en el terme municipal: muntanyes, hortes i zones perifèriques de Bunyol. (Policia Municipal, Policia Autonòmica, Guàrdia Civil).
  • Recomanació de reduir el nombre de taules a les terrasses, als restaurants i bars de Bunyol. Recomanació a les societats, entitats (civils i religioses) i associacions de Bunyol d’ajornar les seues activitats programades fins que la situació sanitària ho permetra.
  • Es recorda a més que en les reunions el màxim fixat serà de 6 persones, tant en espais públics com privats i la concentració de, com a màxim, dos grups de convivència. Així mateix l’hora de el confinament nocturn és a les 23,00 hores, excepte el dia 31 que serà a les 00,00 hores.

“Aquestes mesures es perllongaran fins que la situació millori o el Govern Valencià determini altres mesures correctivas.Apelamos a la responsabilitat ia la consciència individual per aconseguir que el virus no se segueixi propagant”, han finalitzat des de l’alcaldia i el govern de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*