El govern municipal sol·licita el tancament perimetral de Bunyol davant l’alarmant augment de casos de Covid

Post també disponible en: Castellano

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Bunyol, Mati Mas, ha confirmat que el govern municipal ha “sol·licitat a la Delegació de Govern de València que s’estudiï la possibilitat d’establir un tancament perimetral de la localitat davant l’alarmant increment de casos”.

La mesura s’ha pres “davant l’enorme nombre de casos que ara se situen en 62, amb una incidència acumulada de 660 casos per cada cent mil habitants, quan l’aconsellable són 350 casos”.

De ser autoritzat per la Delegació de Govern, aquest tancament perimetral “implicarà que ningú podria sortir ni entrar a Bunyol sense causes justificades, i que tornarem a passar per la mateixa situació que vam passar durant l’anterior confinament al març, és a dir, tots en les nostres cases i sense sortir al carrer “.

Fins ara, els únics precedents de municipis tancats perimetralment a la Comunitat Valenciana han estat els de Guadassuar, Elx, Oriola i Elda.

Bunyol se sumaria a més a la veïna localitat de Xest que també ha valorat dies enrere la possibilitat de tancar el seu terme municipal davant el també alarmant increment de casos actius de covid-19, que a data de 30 de desembre se situa en els 81, amb una incidència acumulada de prop de 2.000 casos per cada cent mil habitants i que ha multiplicat per vuit el valor de risc extrem.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*