El grup municipal d’Esquerra Unida-Unides Podem retrau al govern de Bunyol “el no acollir un concert-homenatge a Henrie Adams”

Post també disponible en: Castellano

El grup municipal d’Esquerra Unida-Unides Podem de l’Ajuntament de Bunyol ha emés un comunicat en el qual critica “l’actitud del govern local format pel PP i XBuñol davant el concert de PROWinds en homenatge a l’exdirector de l’Artística, Henrie Adams”, segons mantenen.

“El concert de la banda PROWinds que el 30 de juliol s’ha celebrat a Macastre era un concert que se li va oferir a Bunyol i que el govern municipal de l’Ajuntament de Bunyol ha rebutjat per motius il·legítims per a evitar coste el que coste que aquest concert es donara a Bunyol”, afirmen des d’Unides Podem. 

“El concert es va oferir a Bunyol pel reconeixement a l’alt nivell musical que té el nostre poble gràcies a les nostres dues grans bandes, l’Artística i l’Harmònica, al nostre conservatori municipal i a l’espectacular auditori a l’aire lliure que tenim. A més, aquest concert anava a ser totalment gratuït per a l’Ajuntament i amb l’objectiu de ser un acte benèfic a favor de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). El concert també plantejava com a fi principal que a Bunyol s’homenatjara el mort exdirector de l’Artística, Henrie Adams”. 

“L’alcaldessa del PP va donar en el ple excuses com que l’auditori no estava en condicions per a realitzar-lo per motius de seguretat, i a pesar això els organitzadors van sol·licitar fer-ho en el mateix passeig de Sant Lluís o en la plaça d’armes. Els promotors del concert estaven disposats a realitzar-lo en un altre espai artístic diferent a l’auditori, ja que Bunyol disposa de diversos escenaris situats en la majoria dels seus parcs, com en la Violeta, Borrunes o plaça del Barri Sant Rafael. Aquesta segona opció també va ser rebutjada amb l’excusa de no haver-hi diners per a fer el concert fora de l’auditori, fet sense sentit, perquè l’Ajuntament disposa del material necessari per a poder fer-se el concert, com a megafonia, cadires, etc”, afigen des de la formació política. 

“És la primera vegada que un esdeveniment cultural de gran nivell és rebutjat per l’Ajuntament de Bunyol, senzillament no van voler que aquest concert es donara a Bunyol. Un concert de primer nivell que plantejaven els músics professionals de la banda PROWinds per a Bunyol no tindrà cabuda en la nostra localitat per una actitud de censura i veto del PP i de XBuñol”. 

“Sra. Alcaldessa i senyor primer tinent d’alcalde no falsegen la veritat, aquest concert no era una iniciativa de l’Ajuntament de Macastre que demanava la col·laboració de Bunyol, era el contrari, un oferiment de la banda PROWinds per a Bunyol que el seu rebuig polític sense sentit ha fet que a Bunyol vostés no els hagen donat cabuda i hagen hagut d’oferir aquest concert a la localitat veïna de Macastre, que és on definitivament s’ha realitzat, demostrant aquest poble veí major altura de mires i respecte per la cultura musical que vostés han demostrat. El grup municipal Esquerra Unida-Unides Podem de Bunyol sempre estarem en defensa de la cultura enfront dels vetos. Bunyol és cultura, Bunyol és música”, finalitzen des d’EU-Unides Podem”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*