El jove d’Iàtova Daniel Vicente Martínez, aspirant a proclamar-se Més ben Artesà Florista d’Espanya 2022 la setmana vinent a Toledo

Post també disponible en: Castellano

El jove Daniel Vicente Martínez, responsable d’Eventual Moments, és un dels 24 aspirants que buscaran proclamar-se Més ben Artesà Florista d’Espanya 2022 la setmana vinent a Toledo

El certamen anual està organitzat per Interflora i compta amb el patrocini i la col·laboració de nombroses signatures del sector de la flor i l’ornamentació.

24 professionals de tot el territori nacional demostraran la seua vàlua en aquesta competició.

“El propòsit del MAF (Més ben Artesà Florista) és destacar l’ofici del florista, no sols en la seua part més arriscada i creativa, sinó també en la manera d’optimitzar els recursos disponibles, la rapidesa mental, la capacitat de treball en grup i la creativitat en els treballs individuals sempre des de la perspectiva més tècnica i eficient comercialment”, assenyalen des de Interflora España.

València estarà representada. Daniel serà l’únic aspirant de la província de València en aquesta VII edició del MAF. “Tractaré de donar el 100%, de transmetre i posar tota la meua passió en cada treball. És la primera vegada que he pogut postular-me per a participar en el MAF i estar seleccionat és ja un autentique premi per a mi” afig Vicente. 

La decoració i el disseny floral han sigut sempre una gran passió per a ell i a la fi de 2018 va decidir apostar per elles com a empresari autònom amb uns inicis sempre complicats i bregant a més amb tots els efectes de la COVID.

“La meua empresa és de recent creació, amb seu social en la meua localitat natal d’Iàtova, un xicotet municipi de l’interior, en la Foia es Bunyol. Sempre vaig tindre clar que volia apostar per contribuir a continuar ampliant el seu teixit empresarial perquè dels joves emprenedors depén el fer que els nostres pobles continuen creixent”, ens comenta Daniel amb decisió.

“Participar en el MAF és un gran repte al qual m’enfronte amb enorme respecte. Estic molt agraït a totes les persones que en aquests anys han confiat en el meu treball perquè m’han permés progressar i convertir-me ara en un dels aspirants del concurs. Sempre tracte que els meus treballs aconseguisquen transmetre i emocionar al client. Des de 2020 estic vivint a Bunyol i ací he realitzat alguns dels meus treballs florals més monumentals, havent rebut sempre molt bones crítiques i elogis, la qual cosa m’anima a continuar creant i innovant”.

“No m’espanta, representar a València, al contrari, em sent molt orgullós tant personal com professionalment encara que reconec que és una pressió afegida perquè “la terreta” sempre ha de mostrar tot el que val. Els qui em coneixen saben que estime la meua terra. Portaré a València i les seues falles fins a Toledo i m’encarregaré que tots els meus companys s’enamoren d’ella”, apuntava Daniel.

Aquesta edició tindrà lloc a la ciutat de Toledo i es desenvoluparà en diverses proves sorpresa per als concursants, totes obertes al públic perquè puguen acostar-se i conéixer millor la professió del florista. Un jurat de 12 prestigiosos professors i professionals de tota Espanya serà l’encarregat de designar el dissabte 1 d’octubre al Millor Artesà Florista 2022.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*