El Liceu de Cheste acull un concert de música barroca

Post també disponible en: Castellano

L’agrupació instrumental Floresta Ensemble va protagonitzar un concert al teatre Liceu, el passat dissabte 14 de novembre, dins de la programació cultural de mes de novembre, que inclou cinema, música i teatre.

“Aquest concert estava previst per a setembre però va haver de posposar, per motiu de la pandèmia. Camerata Floresta Ensemble és un grup constituït en 2016 per músics valencians de llarga trajectòria artística, interessats en la interpretació amb criteris historicistes”, introduïa la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, abans que comencés l’actuació.

Tal com va explicar Llorente en la presentació, els i les intèrprets de Camerata Floresta Ensemble fan servir instruments originals barrocs, i interpreten repertori que va 1700-1750, del barroc tardà; i així poder veure i escoltar-se en escena.

L’agrupació, composta pel tenor Juan Francisco Lluch, la flautista Meritxell Ferrer, els violinistes Àngel Camps i Alberto Recubenis, la violista Carolina Montalt, la violoncel·lista Arhoa Rodrigo i Pedro J. Valbuena, al clavecí; va interpretar una selecció de peces d’Antonio Vilvaldi, B Marcello, C.F. Abel, J.Ch. Pepusch i G.F. Händel.

La programació cultural continuarà aquest cap de setmana amb el concert de Santa Cecília que oferirà l’Associació Musical La Lira, el dissabte 21 de novembre a les 19 hores al teatre Liceu, i amb la projecció de la pel·lícula Sentimental, que tindrà lloc el diumenge 22 de novembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*