El mercat sostenible Merkaverd de Xest es vist de Nadal

Post també disponible en: Castellano

El passat cap de setmana va tindre lloc una edició especial de Merkaverd, el mercat sostenible que habitualment se celebra a Xest l’últim diumenge del mes. Amb motiu de la celebració de les festes nadalenques, aquest mes de desembre, es va instal·lar el mercat en l’àgora del Parc de La Lomiquia, i va estar obert al públic durant els matins del dissabte i del diumenge, 17 i 18 de desembre.
En aquesta ocasió, Merkaverd va comptar amb la participació del sarriero de Bunyol, El galliner, l’associació 365 sentits, Vull adoptar a un amic i La granja de Izhan.
Paral·lelament a la celebració del mercat, des de la regidoria de Medi Ambient es van preparar activitats per a tota la família: tallers de decoració nadalenca i la visita de Papà Noel i els seus elfos. “Vull donar les gràcies als voluntaris que van participar en les activitats, a totes les famílies que es van acostar al parc i a totes les entitats que van muntar els seus llocs en el recinte dedicat al mercat. El dia 5 de gener, al matí, tornarem a celebrar una jornada de mercat sostenible nadalenc, que es farà en la plaça II República”, ha anunciat el regidor de Medi Ambient, David Pujals.
Segons ha informat Pujals, els comerços o associacions interessades a participar en el mercat del dia 5 poden inscriure’s en chesteverde@gmail.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*