El Moviment Democràtic de Dones del País Valencià de Bunyol posa l’accent, un any més, en la conscienciació contra la Violència de Gènere amb motiu del 25N

Post també disponible en: Castellano

A través d’aquest document el Moviment Democràtic de Dones del País Valencià (MDD) de Bunyol posa l’accent, un any més, en la conscienciació contra la Violència de Gènere amb motiu del 25N M.D.M. de Bunyol vol donar a conéixer al poble de Bunyol “com s’ha fet en anys anteriors la importància de conscienciar i eliminar la xacra social que en ple segle XXI continuen patint les dones, les seues filles i fills, i les xiquetes, pel mer fet de ser dona”. 

“En el que va d’any 2023 portem 92 assassinades i en el moment d’escriure aquest document s’ha comés un assassinat vicari que no serà comptabilitzat”. 

“Per a conscienciar hem programat juntament amb els Col·legis Públics de Bunyol i l’I.E.S. La Foia de Bunyol una sèrie d’activitats. El sector educatiu el treballarà de manera interna, ha programat una sèrie d’activitats com són: Relats curts, gravació i visionat de vídeos reivindicatius, documentals, pintura i decoració de llaços, lectura i treball de contes, acte al pati amb les mans pintades de morat amb el fons de la cançó “Ni una més”, elaboració de pins per part de l’alumnat per a les jaquetes, el paper de la dona i l’esport al llarg de la història la seua lluita per la igualtat”. 

Exposició itinerant pels col·legis i l’IES La Foia de Bunyol realitzada pel MDM de Bunyol: CONSCIENCIACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, que estarà exposada en les següents dates: 

  • Del 6 al 10 de novembre en el C.E.I.P DE CERVANTES. 
  • Del 13 al 17 en l’IES LA FOIA DE BUNYOL.
  • EL 18 de novembre en la PLAÇA LAS VENTAS.
  • Del 20 al 24 de novembre en el C.E.I.P. SANT LLUÍS. 
  • El 25 DE NOVEMBRE l’exposició estarà en la Plaça del Poble en horari d’11 a 13.00 h.

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona sobre les 12.00 h. es farà el lliurament al primer i segon premi dels RELATS CURTS, consistent en un bo de 100€ i 50€ respetivamente, que es podrà gastar en el comerç local, (s’exceptuen els bars, estanc, i locals de jocs). També es farà lectura dels Relats Curts premiats. 

EL 25 DE NOVEMBRE A LES 18.00 H. A València Manifestació eixida des de la Porta de la Mar. Es realitzarà el recorregut tradicional i finalitzarà en la Plaça de l ́Ajuntament. 

Pròximament eixirà publicat un fullet informatiu més detallat amb articles realitzats per companyes i les activitats detallades dels Col·les Públics i de l’IES La Foia de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*