El parc de la Lomiquia acull el teatre en anglés per a escolars

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana han tingut lloc les representacions de teatre en anglés per a alumnat de Primària i Secundària que cada curs organitza la regidoria d’Educació.
Enguany, l’activitat s’ha dut a terme al Parc de la Lomiquia, en diversos torns, separant l’alumnat dels centres, i en diferents dies; complint amb les mesures de seguretat i higiene que indiquen les autoritats sanitàries.
Així, dilluns passat, 22 de març, els xiquets i xiquetes de 1r, 2n i 3r de Primària del CEIP Francisco Giner dels Rius, el CEIP Ana Lluch, el col·legi San José de la Muntanya i el CEIP Vicente Blasco Ibáñez van gaudir del muntatge Lusmore and the fairies, a càrrec de Fòrum Theatre and Education.El dimarts, 23 de març, va ser el torn de l’alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària. Els escolars es van desplaçar al recinte habilitat al parc de la Lomiquia per a veure l’obra Robin and Hood.Finalment, aquest matí s’ha realitzat la posada en escena Superheroes to the rescue, destinada a alumnat de secundària.
“El teatre en anglés és una activitat atractiva i divertida per a l’alumnat, de manera que, mentre gaudeixen de les arts escèniques, aprenen l’idioma i es fomenta el seu ús oral”, explica la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “En el consell escolar municipal es va decidir que les representacions anaren al parc de la Lomiquia, donant la possibilitat que els xiquets i xiquetes es desplacen a un espai natural i obert, eixint de la monotonia de les aules; al llarg del curs s’aniran realitzant altres activitats educatives a l’aire lliure”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*