El Partit de Requena i Llogarets dona suport a la manifestació del món rural

Post també disponible en: Castellano

La manifestació, coordinada per  Ànima Rural (Associació per al desenvolupament i defensa del món rural i el medi ambient), es realitzarà en el Passeig de la Castellana de Madrid.

Fonts del PRy A, a través d’una nota de premsa han manifestat que “esperem i desitgem que sigui multitudinària per a donar tot el suport de la societat espanyola enfront dels atacs que tots els sectors relacionats amb el món rural estan sofrint”. “Des de la nostra posició com a partit polític d’àmbit local i exclusiu de Requena i com no podria ser d’una altra manera, volem aportar el nostre esforç a aquestes reivindicacions del camp. Som conscients que la situació que travessa el sector rural és ruïnosa i, davant aquest panorama, hem de conjuminar esforços perquè les administracions europea, nacional i autonòmica es comprometin a implantar quantes mesures siguin necessàries per a garantir la rendibilitat del nostre camp” afegeixen.
Des de el Partit de Requena i Llogarets han deixat clar que “estarem fent costat al sector rural i també fem una crida a la resta de formacions polítiques de la comarca perquè siguin presents el pròxim dia 23 de gener al costat del món del camp, sense lemes i sense banderes, ja que l’objectiu de tots els assistents a la mateixa ha de ser el suport al món rural i amb l’únic propòsit de sumar esforços per a aconseguir els objectius de la manifestació”. Cal destacar que “cap partit polític amb representació a l’Ajuntament de Requena ha expressat el seu suport a la citada manifestació, alguna cosa que resulta com a poc, curiós, tenint en compte la crisi del sector agrari, el procés de despoblació que estan sofrint els nostres llogarets i la crisi de tot el nostre medi rural en general “asseguren des de la formació política.
El desig del Partit de Requena i Llogarets “és que el pròxim dia 23 de gener a Madrid sigui un èxit total, per la qual cosa animem, una vegada més, a tota la societat requenense a sumar-se a la manifestació” conclouen. Informa, Luis Ibáñez.

El des cluyen. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*