El Partit de Requena i Llogarets (PRyA) denúncia que el PSOE “vota en la Diputació en contra d’ampliar la carretera que uneix Camp Arcís i Els Ducs, la CV-446”

Post també disponible en: Castellano

La diputada requenense Isabel García Hernández, al seu torn regidora d’Igualtat del PSOE en l’Aj. de Requena, també va votar en contra de l’ampliació de la CV-446

Des del Partit de Requena i Llogarets, mitjançant nota de premsa, informen que “fa unes setmanes, el ple de la Diputació de València va rebutjar amb els vots de PSOE i Compromís l’ampliació de la carretera CV-446, via que uneix Camp Arcís i Els Ducs amb les carreteres nacionals d’Almansa i Albacete”. 
“Aquesta carretera té una amplària inferior a 5,50 metres en tot el seu trajecte, variant les seues mesures, per exemple, a l’altura de la cooperativa dels Ducs la seua amplària és de 5,25 metres i de 4,50 metres a l’altura del poliesportiu de Camp Arcís. Legalment l’amplària mínima per a aquesta mena de carreteres és de 7 metres”. 
“Des del PRyA volem fer veure que, a causa de la poca amplària de la carretera i la falta de vorals, els conductors es veuen obligats a parar quan circulen camions o autobusos, vehicles abundants perquè en aquesta via se situa una granja de bestiar boví amb 2.000 caps i és ruta escolar per a autobusos. Això suposa un greu perill per als usuaris”. 
S’afig el problema de ser aquesta via molt utilitzada per ciclistes i paseantes, la qual cosa augmenta el risc físic per a les persones. 
“Amb tots aquests motius argumentats, es va debatre la moció en la Diputació de València per a procedir a l’ampliació de la CV-446 a 7 metres com a marca el mínim per llei, quedant desestimada la proposta amb els vots en contra del PSOE i Compromís”. 
“Des del PRyA volem mostrar la nostra indignació amb la falta de responsabilitat de la Diputació de València cap a aquest problema que pateixen els conductors al seu pas per Camp Arcís i Els Ducs, però més encara ens indigna que la diputada electa per Requena, Isabel García Hernández, del PSOE, vote en contra d’inversions per al municipi de Requena, com ha fet en aquesta ocasió”.
“Hem de recordar que el diputat provincial de Requena s’elegeix per la suma de vots en les eleccions municipals en el conjunt dels municipis del nostre partit judicial i és la formació més votada qui l’obté. En aquest cas va ser el PSOE en 2019, assignant l’escó a la regidora socialista de Requena Isabel García Hernández”. 
“Des del PRyA llancem la següent pregunta De què serveix votar al PSOE a Requena si després la nostra representant en la Diputació de València vota contra els nostres interessos?”, han finalizat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*