El Partit de Requena i Llogarets (PRyA) participa en la I Trobada de càrrecs electes de partits independents

Post també disponible en: Castellano

El PRyA va participar la setmana passada, amb diversos dels seus regidors i membres de la seua adreça, en la I Trobada de càrrecs electes de partits municipalistes al costat de més de 100 representants de formacions independents de la Comunitat Valenciana.

“Des del PRyA considerem que, mantenint cadascun les seues sigles i independència municipal, la col·laboració entre totes formacions independents pot ser molt positiva a l’hora d’aportar millores a la gestió en els nostres respectius ajuntaments, per això esperem aconseguir articular un ens que permeta aglutinar forces i tindre més força en les institucions”, han manifestat des de la formació.

La jornada va comptar amb una visita institucional a la Diputació de València i dues taules de treball, l’acte va comptar també amb la participació del President de la Diputació Vicente Mompó, que, al costat de la seua vicepresidenta Natalia Enguix del partit independent Ens Uneix, es van encarregar de concloure l’acte.

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent per Ens Uneix, destacava que “és una fita molt important perquè, encara que històricament sempre han existit partits independents en les diferents institucions, mai s’ha aconseguit articular un ens que ens permeta aglutinar forces i fer front als reptes que té el municipalisme”. Així mateix, indicava que amb aquesta jornada de càrrecs electes “pretenem crear sinergies entre els diferents partits independents perquè la ciutadania puga saber que existeixen alternatives als partits tradicionals, que té com a únic objectiu posar els interessos de la gent per damunt de sigles, ideologies, i que parla amb tothom per a millorar la seua qualitat de vida”.

L’alcalde de Nules, David García Pérez, destacava que “l’objectiu d’aquesta primera trobada és fer veure que no estem solos. En el municipalisme a nivell estatal tenim més del 5% dels vots i això és una força considerable i hui volem crear sinergies i compartir experiències per a ajudar-nos, que els vots no es perden per a tindre més representació en les diputacions de Castelló, València i Alacant”.

La primera de les taules redones es va centrar en les “Bones pràctiques del municipalisme” amb els representants dels municipis de Morella, Alberic, Oliva i Loriguilla. La segona taula de treball va abordar els “Desafiaments i reptes del municipalisme” amb la participació de representants d’Ontinyent,  Calp, Carcaixent, Nules i La Pobla de Vallbona.

Entre els més de 100 càrrecs electes pertanyents de més de 60 partits independents que han participat en aquesta primera trobada estan els de municipis com Requena, Oliva, Bunyol, Ontinyent, Nules, La Pobla de Vallbona, Loriguilla, Algímia d’Alfara, Almoines, Bufali, Benaguasil, Benicolet, Massamagrell, entre altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*