El Partit Popular de Requena critica que el polígon industrial El Romeral “mostra una imatge de deixadesa i abandó”

Post també disponible en: Castellano

“L’equip de govern no efectua un manteniment efectiu en el polígon industrial, arribant a estar quasi intransitables algunes de les seues voreres”, segons asseguren els populars de Requena. I afigen que “les herbes i el mal estat de les seues voreres causen una imatge deplorable de la zona industrial del nostre municipi”.

“La falta de manteniment provocarà que hagen de realitzar-se inversions molt majors que si s’estiguera realitzant el correcte manteniment que requereixen i que la duració en bon estat de la zona que ara ha sigut reparada siga de molt menys temps del que deuria”, en opinió de representants de la formació política.

Des del Partit Popular demanen que es “aposte més pel manteniment diari que evite la deixadesa i desídia que porta a aquest govern a haver de realitzar reformes importants per a solucionar els problemes del seu mal manteniment al llarg dels anys”. El polígon industrial “és una mostra més de la falta de manteniment a la qual es veu sotmés el nostre municipi durant els quasi 8 anys de govern municipal”, mantenen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*