El Partit Popular de Requena denuncia que “l’ajuntament de la població haja activat de manera unilateral el contracte de la Fonda del Vi”

Post també disponible en: Castellano

L’establiment ha tingut dos anys d’inactivitat per l’ensulsiada del fals sostre

El contracte d’arrendament de la Fonda del Vi “s’ha activat per part de l’Ajuntament sense que l’empresa tinga ni les claus de l’immoble. Això sí, exigeix el pagament del lloguer. On s’ha vist que un propietari exigisca el pagament del lloguer sense entregar les claus ni el local a l’arrendatari? ” afirmen els populars de Requena.
“L’empresa que gestionava el negoci en el moment en què es va esfondrar el fals sostre de l’immoble no ha deixat de pagar en aquests dos anys ni aigua, ni llum, ni segur, malgrat no poder desenvolupar la seua activitat allí. Malgrat haver-li-ho comunicat, la resposta ha sigut la negativa” expliquen les fonts.
El Partit Popular de Requena denuncia que “el govern municipal de Mario Sánchez haja activat de manera unilateral el contracte de la Fonda del Vi i sense observar la formalitat legal vigent. Aquest contracte l’han posat en marxa des de l’ajuntament amb data 6 d’octubre, sense comptar amb l’empresa que fins al moment de l’ensulsiada gestionava el negoci, amb l’únic interés de recaptar” . “I això -afigen- sense que, hui dia, l’empresa tinga les claus, ni tampoc se li ha donat marge per a condicionar el local per a la seua nova posada en funcionament després de quasi de 2 anys d’estar tancat. No en va, l’Ajuntament va licitar les obres de reparació 1 any després del tancament”. 
Des del Partit Popular de Requena lamenten “la falta d’empatia del govern del nostre ajuntament amb les persones que gestionen l’empresa que regenta la Fonda del Vi, i més per les condicions actuals de l’economia i després de quasi 2 anys de tancament per l’única i exclusiva responsabilitat d’aquest ajuntament”. I demanen que, “com més prompte millor, es reunisca amb l’empresa adjudicatària per a deixar clares les condicions en les quals es va a aperturar de nou, ajudant, com menys, a la reobertura d’aquest local després de quasi 2 anys del seu tancament per responsabilitat d’aquest Ajuntament”. 
“L’allargament del termini de concessió o la reducció de renda, serien mesurades, com menys raonables i justes, per la pèrdua patida per l’adjudicatària” en opinió del Partit Popular.
“L’ajuntament ha de deixar clar a l’empresa que porta la Fonda tant les obres que s’han pogut realitzar en l’edifici com les que no, així com veure de quina manera es podran compensar els anys en què malgrat tindre el contracte en vigor, no han pogut fer ús d’aquest, amb les seues conseqüents despeses” conclouen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*