El Partit Popular es converteix en la força més votada en La Serranía i en molts dels pobles amb majoria absoluta

Post també disponible en: Castellano

Les candidatures del Partit Popular han sigut les que major nombre de vots han collit en la majoria de municipis de La Serranía, i en molts d’ells a més amb majoria absoluta. No obstant això, igual que en altres comarques de l’interior valencià, en alguns municipis seran necessaris els pactes per a garantir governs estables durant els pròxims quatre anys.

Així, les del PP han sigut les llistes més votades en tretze dels dènou municipis de La Serranía, en deu dels quals gràcies a les seues majories absolutes no requeriran de pactes. Aquest ha sigut el cas dels pobles de les Alcubles, Alpuente, Bugarra, Calles, Xulilla, Domenyo, Xestalgar, Figueroles de Domenyo, la Iessa i Sot de Xera per als populars; mentre que el PSPV-PSOE ha sigut la formació que més sufragis ha collit i per tant ha aconseguit majories absolutes en Ares d’Olmos, Benaixeve i Titaigües.

Altres partits, minoritaris o fins i tot locals, que han aconseguit el major suport dels seus conveïns i fins i tot amb majories absolutes han sigut EUPV-PU Endavant a Xelva; Junts per la Llosa, a la Llosa del Bisbe; i Entre Tots Toixa, a Toixa

Els municipis en els quals malgrat haver vençut el PP requeriran de pactes per a garantir governs estables (o on fins i tot el PP podria ser desbancat pel PSOE secundat per altres formacions) són Andilla, Pedralba i el Villar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*