El Pavelló Municipal Pablo Cusí Sierra del Planell de Bunyol alberga una espectacular exhibició de gimnàstica rítmica

Post també disponible en: Castellano

Les gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Torís-Vall dels Alcalans oferiran una brillant exhibició a partir de les 19,30 hores de dimecres.

Aquest dimecres el Pavelló Municipal “Pablo Cusí Sierra” del Planell de Bunyol alberga una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club de Gimnàstica Rítmica Bunyol-Torís-Vall dels Alcalans a partir de les 19.30h. Podran veure’s en el tapís a totes les gimnastes del club, que mostraran als assistents un avançament de les seues exhibicions competitives a partir d’octubre, amb la pròxima temporada.

Anna Murgi, monitora d’aquest club, confirma que aquesta exhibició porten fent-la, sense temps de pandèmia, diverses edicions, i és molta l’afició que acudeix a veure una espectacular exhibició. “Estaran totes les xiques del nostre club, que estan entrenant al Campus d’estiu i en la concentració que estem realitzant tot el mes de juliol durant tot el dia, des de les 10h fins a les 18h tots els dies, excepte els divendres, que és de 10 a 14h”, va destacar Murgi.

Aquest club gaudeix de molt bona salut ja que fins i tot al campus d’estiu han comptat amb més de 50 xiquetes que han continuat o s’han iniciat en aquest esport. “Estem preparant una exhibició que presentarà tot el que portarem a partir d’octubre en les grans competicions a les quals assistirem. A pesar que estem pocs dies entrenant totes s’estan deixant la pell, estan gaudint moltíssim i nosaltres amb elles; tenim xiquetes de Bunyol, Torís, Sueca, València… de molts racons i unides per una la mateixa passió, el mateix esport: la gimnàstica rítmica”.

Així que aquest dimecres a les 19.30h aquest club anima que tots els veïns, visitants, i apassionats d’aquest gran esport acudisquen a veure a aquestes grans gimnastes en el Pavelló Municipal del Planell. Al setembre arrancaran de nou els entrenaments i les competicions, a l’octubre.

Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, afirma que des de la seua regidoria que la relació amb la Gimnàstica Rítmica serà encara més positiva de cara a l’exercici 2022-2023. “La predisposició a involucrar-se encara més amb Bunyol per mitjà de les activitats extraescolars dels col·legis públics Sant Lluís i Cervantes d’aquest col·lectiu i moltes més xiquetes i xiquets es veuran interessats a participar en aquesta pràctica tan sana i que plena d’activitats el pavelló Pablo Cusí des de fa molts anys”, va finalitzar l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*