El ple de l’Ajuntament d’Alboraig aprova el Pla Urbà d’Actuació Municipal

Post també disponible en: Castellano

El següent pas és començar a executar les accions previstes en el document seguint les línies d’actuació marcades per a complir els objectius de l’Agenda 2030.

L’Ajuntament d’Alboraig ha aprovat en ple el Pla Urbà d’Actuació Municipal. Aquest document arriba al ple després de diversos mesos de treball realitzat conjuntament i de manera participativa amb la ciutadania per a elaborar el Diagnòstic, la Definició d’Objectius i el Pla d’implementació. 
El PUAM s’ha aprovat amb els vots a favor del PSOE i l’abstenció del PP que, sense poder argumentar el seu vot, s’ha limitat a dubtar de la posada en marxa de les accions. En aquest punt, l’alcaldessa explica que “el Pla Urbà d’Actuació Municipal és un plantejament estratègic que servirà de marc per a la presa de decisions, especialment quant a la sol·licitud i execució de projectes co-finançats per altres administracions.”
El Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM) és un document de caràcter estratègic local que defineix les línies d’actuació per al futur immediat del municipi i incorpora els objectius establits per l’Agenda 2030 en les prioritats futures respecte a la realització d’obres i la posada en marxa o millora de serveis en l’agenda urbana municipal.
A partir d’ara comença la següent fase: començar a executar les accions prioritzades segons el calendari i les pautes establides.
En l’elaboració del PUAM s’han seguit les línies marques per l’Agenda 2030 a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Això significa que s’han incorporat enfocaments diversos com el gènere i la sostenibilitat per a respondre a les necessitats de totes les persones que habiten en el municipi.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, destaca que amb el Pla Urbà d’Actuació Municipal “Alborache avança en el foment dels municipis de la província de València perquè siguen més habitables, justos, inclusius, saludables, intel·ligents i sostenibles. A l’equip de govern el sorprén que el PP s’haja abstingut quan alguns dels seus membres han participat en sessions de treball i han pogut comprovar de primera mà la serietat de la proposta.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*