El ple de Riba-roja felicita a cinc esportistes de la localitat pels èxits obtinguts en els últims mesos

Post també disponible en: Castellano

La propuesta aprobada destaca la labor y los logros de los deportistas

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus grups polítics una felicitació per a cinc esportistes de la localitat pels èxits obtinguts en les seves respectives modalitats durant els últims mesos. La felicitació ratificada per ple ha comptat amb el suport dels grups municipals de PSPV, el Partit Popular, Ciutadans, Compromís, Esquerra Unida, Podem i Vox.

La proposta de ple municipal de Riba-roja de Túria estén totes les seves felicitacions cap a cinc esportistes amb diferents modalitats com és el cas de Sonia Pereira, del Club de Karate Kenkyo; David Aparicio de l’CD Metaesport; Diego Polo també de l’CD Metaesport; Roser Vidal de l’CD Biking Túria; i, finalment, el pilot de superbike David Real.

En tots els casos, els esportistes han aconseguit importants èxits individuals en els seus respectius camps d’actuació que els han valgut per rebre aquest reconeixement públic de el consistori. En el cas de Sonia Pereira, ha aconseguit el campionat d’Espanya seniro de 55 kg, el campionat de Lliga Nacional sub-21 de 55kg., Grand winner Lliga Nacional sub-21, el bronze en el Campionat d’Espanya sub1 i, finalment, el desbrossament a la Lliga Nacional Sènior.

Per la seva banda, en el cas de David Aparicio, s’ha proclamat campió autonòmic de marató 2020 mentre que Diego Polo ha aconseguit el subcampionat autonòmic de la marató de l’any passat, tots dos de l’CD Metaesport. El ple estén el seu reconeixement cap Roser Vidal per les victòries aconseguides en la categoria Màster 50 de ciclocròs en les competicions de Xàtiva i València a l’aconseguir el primer lloc de l’raking nacional provisional a l’any 2020. En el cas de David Real, es va proclamar Campió d’Espanya en l’any 2020 en l’última prova celebrada al circuit de Jerez, en la categoria Premoto 3 -bressol de campions- en la modalitat de Superbike.
Els partits que han aprovat la proposta reconeixen “a tots els esportistes locals que dins la seva activitat ia base d’esforç i dedicació aconsegueixen resultats en les diferents disciplines practicades” i destaquen que els èxits individuals “tant en el vessant de la consecució de títols com en l’obtenció de grans objectius tenen un component de satisfacció i orgull a nivell individual, però també reflecteixen el treball, la dedicació i la constància dels clubs del nostre municipi “.

Les formacions polítiques continuen que la trajectòria dels esportistes i els seus respectius clubs “són l’exponent visible d’l’entramat esportiu, és per això que el nom de Riba-roja de Túria arriba als nivells de promoció i reconeixement de la qual ens sentim orgullosos i partícips”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*