El ple municipal de San Antonio de Benagéber aprova un nou contracte de neteja viària


Post també disponible en: Castellano

El nou contracte suposa un augment de les freqüències i recursos en totes les zones del municipi

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve va celebrar ahir un ple extraordinari en sessió urgent on es va tractar l’aprovació del contracte de neteja viària al municipi. La moció va tirar avant amb els vots favorables de la corporació local (AISAB, PSOE i Ciutadans). Per part seua, PP i Guanyem-SAB van votar en contra. La formació VOX no va assistir al plenari.


El contracte de neteja viària ha format part d’un expedient de llarga duració que va començar l’any 2020. Després d’haver-se completat la seua tramitació, es va plantejar avançar la presa de l’acord en lloc d’esperar al següent ple ordinari.


El nou contracte suposa un augment de les freqüències i recursos en totes les zones del municipi, incloent aigualejos i reforços durant els caps de setmana.


L’alcalde de la localitat, Quique Santafosta, valora positivament l’aprovació d’aquest contracte, “perquè està dirigit a millorar la neteja del municipi i l’eficàcia dels serveis, comptant amb més i millors mitjans” assenyala. “Des del consistori s’ha apostat fermament per això: un servei de neteja viària com els veïns i veïnes de Sant Antoni mereixen” ha afegit.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*