El PP assegura que el govern de sa Pobla ha dilapidat tres anys de treball i diners públics amb el “nyap” d’expedient per a convertir en dotacional públic la finca ‘La Cens’

Post també disponible en: Castellano

Contelles assenyala que el regidor d’Urbanisme, Juan Aguilar (CONTINGENT), “ha mentit” al ple i ocultat la sentència que anul·la l’expedient “la qual coneixia des de febrer i no va comunicar a l’oposició ni als veïns.

El regidor d’Urbanisme va qualificar de magistral l’expedient que ara no ha recorregut , per la qual cosa el govern municipal sap que el seu criteri no és el correcte.

La portaveu popular assenyala que “està tot barroerament malament i així i tot el govern segueix sense reconéixer el seu error, generant falses esperances als propietaris i sense solucionar la falta de seguretat que es produeix en l’entorn pels despreniments a causa de la deterioració de la finca.

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha denunciat que el govern municipal de Josep Vicent Garcia de Compromís en coalició amb PSOE, CONTINGENT i l’ex regidor d’Amb tu “ha dilapidat tres anys de treball i diners públics amb el “nyap” d’expedient que anul·la la qualificació com a sòl dotacional públic el solar de la finca ‘La Cens’.

La portaveu popular s’ha referit així a la sentència número 108, de 17/02/2022, del TSJ de la Comunitat Valenciana, que anul·la la qualificació com a sòl dotacional públic “QM-1” del solar situat en l’avinguda de Colón, 78, l’edifici conegut com La Cens, que suposa “una garrotada a les accions executades pel govern municipal en els últims tres anys” i que fa que decaiguen els expedients que segueixen com l’aprovació de l’expedient expropiatori per a l’obtenció de la parcel·la i l’expedient del Jurat provincial d’expropiació per a determinar el preu just.

En concret, Contelles ha assenyalat que el regidor d’Urbanisme, Juan Aguilar Moncayo, del partit d’urbanitzacions CONTINGENT, “ha sigut un irresponsable” i “ha mentit davant el ple, davant preguntes del Partit Popular , fet molt greu” atés que es fa en el màxim òrgan de representació de l’ajuntament , recordant que en altres plens quan s’ha tractat aquest assumpte el regidor , ha qualificat el “expedient de magistral”.

El jutjat indica en la resolució que no existeix motivació adequada que justifique la mesura que vol adoptar l’ajuntament ja no s’aporten informes que justifiquen les mesures proposades ” . La sentència del Tribunal fa que decaiguen les actuacions que es van iniciar fa tres anys i mig amb els consegüents costos a l’ajuntament . El regidor d’Urbanisme com a responsable de l’àrea ha d’assumir responsabilitats i com poc reconéixer el nyap que ha provocat amb els diners de tots els poblanos , ha subratllat la portaveu popular. 

La portaveu del PP ha subratllat que “si l’ajuntament no ha recorregut la sentència” és perquè el govern municipal “sap que el seu criteri no era el correcte” així que han de reconéixer el seu error i no generar falses expectatives als propietaris i veïns de sa Pobla. 

“El regidor d’Urbanisme vol portar a l’absurd el tema intentant minimitzar el resultat i ara tornem a l’inici amb l’agreujant d’haver gastat el temps i els diners dels veïns i no haver resolt els temes de seguretat amb les ensulsiades que es produeixen ”, ha conclòs Contelles, demanant la responsabilitat al regidor Juan Aguilar en particular i a l’alcalde Josep Vicent Garcia després de “el empastre” realitzat amb l’expedient de l’edifici de la Cens tema capital per als propietaris i per a la seguretat dels habitatges confrontants i els vianants que passen per la zona , vivim en una situació de perill constant per la situació de manteniment de la finca que ha provocat despreniments a les cases i a la carrers .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*