El PP centra en la política social, atenció a menors i la llibertat educativa seu full de ruta per a Camp de Túria

La gestora “da el pistoletazo de salida” para que los municipios de la comarca confeccionen sus comités electorales.
La gestora “da el pistoletazo de salida” para que los municipios de la comarca confeccionen sus comités electorales.

Post també disponible en: Castellano

La gestora “da el pistoletazo de salida” para que los municipios de la comarca confeccionen sus comités electorales.
La gestora “dóna el tret de sortida” perquè els municipis de la comarca confeccionin els seus comitès electorals.

La gestora del Partit Popular de la província de València (PPVAL) celebra aquesta setmana la majoria de les reunions comarcals acordades en l’última reunió de la gestora per “seguir engreixant” el PPVAL de cara a les pròximes Eleccions, segons ha explicat Reme Mazzolari membre de la gestora i portaveu de PP de Llíria.

La passada setmana la gestora i els diferents presidents van acordar un calendari de reunions comarcals que culminarà en els proper 10 dies, amb la intenció de traslladar a tots els temes aprovats per la gestora i posar en marxa els comitès electorals.

El PP farà de la política social, la defensa de l’atenció de menors davant les batzegades d’Oltra, les infraestructures bàsiques com la variant de Pedralba, la pujada d’impostos com la relacionada amb el consum d’aigua a l’Eliana, i la situació d’imposició en el sistema educatiu de la comarca, el seu full de ruta de cara a la pròxima cita electoral.

El vicesecretari de Comunicació del PPCV, Jaume Bronchud, ha apostat per “les estructures renovades i potents per acabar amb els pactes de perdedors que en aquesta comarca han portat els ciutadans a viure en un caos social, sanitari i educatiu”.

Així, aquests dies s’han celebrat comarcals a la Ribera Alta i Camp de Túria, i entre avui i els propers dies tindran lloc la comarcal de la Safor, Bunyol-Xiva, Requena-Utiel, la Vall d’Albaida, L’Horta Nord. L`Horta Sud, la Costera i la Canal de Navarrés.

En aquest context, el PPVAL ha acordat donar el tret de sortida perquè totes les localitats de la comarca comencin a confeccionar les seves comitès electorals, començant pels municipis de menys de 5.000 habitants i continuant amb la resta de municipis de manera esglaonada. D’aquesta manera, els nou de la gestora tenen previst tenir aprovats tots els comitès abans de final de mes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*