El PP de Camp de Túria es reuneix a Madrid amb diputats nacionals per a elaborar una PNL que reivindique davant el Govern d’Espanya la finalització de la CV-50

Post també disponible en: Castellano

La reunió mantinguda a Madrid pels regidors populars ha volgut posar de manifest la importància d’aquesta infraestructura per a la Comarca.

El Grup Comarcal Popular ha aconseguit el compromís dels diputats d’elaborar una PNL per a aconseguir inversions a través dels Fons NEXT per a la finalitzar la CV-50.

05 maig. 21.- Els portaveus del Grup Comarcal Popular de Camp de Túria han mantingut una reunió amb els diputats nacionals Vicente Betoret i Oscar Clavell en el Congrés dels Diputats per a plantejar les necessitats de la comarca i per a treballar en l’elaboració d’una PNL que inste el Govern d’Espanya a dotar una part dels fons de recuperació NEXT a través de la signatura un conveni amb la Generalitat Valenciana per a finalitzar l’obra que porta paralitzada des de l’any 2015.

Necessitat fonamental per al rellançament de Camp de Túria

La reunió ha servit per a expressar aquelles necessitats fonamentals per a la comarca de Camp de Túria com la posada en marxa del transport comarcal, el desdoblament de les vies en la Línia 2 de MetroValencia, obres hidrícas, la descatalogació del BIC de la Muralla de Benaguasil i la finalització de la CV-50.

Héctor Troyano, Manuel Pérez i Stephane Soriano han pogut explicar en primera persona als diputats la necessitat de finalitzar la CV-50 per a convertir en motor econòmic a Camp de Túria dins de la província de València.

En paraules dels portaveus comarcals: “la nostra comarca no pot perdre l’oportunitat d’arribar a un acord entre el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana a través d’una xicoteta part dels 140.000 milions d’euros que rebrem d’Europa i que han sigut a anunciats pel President del Govern Pedro Sánchez”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*