El PP de Requena critica al govern de Mario Sánchez “no haver complit la seua promesa de rehabilitar el teatre Principal”

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Requena denuncia, una vegada més, “la falta de paraula i compromís de l’alcalde Mario Sánchez i del seu equip de govern, els qui van oferir un programa electoral molt per damunt de les seues possibilitats i és ara a la fi de la legislatura quan es pot mostrar clarament l’engany amb el qual mitjançant els seus compromisos van arribar a una majoria absoluta que no ha servit per a res. Prometien la rehabilitació del teatre Principal, així com intervencions en el teatre de Sant Antoni”. 
“El teatre Principal segueix sense la seua rehabilitació i sense que s’hagen substituït les butaques ni molt menys s’haja instal·lat o previst un sistema de climatització. Alguna cosa que prevéiem que fora així en les passades eleccions, i que en 2023 es veu clarament com un altre gran incompliment més al qual ens té acostumat aquest govern i les intervencions en el de Sant Antoni, segueixen igual”, recalquen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*