El PP de Requena lamenta que el govern municipal “porte 7 anys sense consensuar amb els veïns i empreses de la Vila les mesures de trànsit”

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Requena lamenta “que el alcade de la població, Mario Sánchez i el seu equip de govern, seguisca sense reunir-se ni amb veïns ni amb empresaris del barri històric de La Vila per a consensuar les solucions de trànsit rodat que han d’escometre”.

“Aquest govern -afigen- diu que compleix, però no trobem en quin, però els problemes de circulació pels carrers de la Vila no cessen i en les quasi dues legislatures reconeixen no haver-se reunit amb els principals afectats que són els residents allí, bé siga perquè visquen o perquè tinguen un negoci”. La col·locació de cambres, igual que moltes altres coses que s’estan veient últimament, “són més per a aparentar que s’ha fet alguna cosa en aquests anys de govern, que una solució real” diuen les fonts. 

“Els veïns i empresaris de la Vila, així com els turistes que ens visiten necessiten veure ja un centre històric en el qual es prenguen solucions a la mobilitat. Requena està cansada de governs que publiciten molt però fan poc. S’han de prendre solucions, i per a això l’imprescindible és comptar amb l’opinió de les persones a les quals més puguen afectar aqueixes mesures”, conclouen des de la formació política. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*