El PP de San Antonio de Benagéber critica que se seguisca sense resposta sobre les “irregularitats” denuncies en les votacions locals

Post també disponible en: Castellano

El passat 16 d’octubre es va celebrar el congrés local del PP a San Antonio de Benagéber i després de comprovar les “irregularitats prèvies al congrés per la seua convocatòria” i presentar els recursos pertinents, el comité de drets i garanties regional i nacional, juntament amb la secretària provincial del PP Reme Mazzolari van desestimar els mateixos justificant aquesta decisió perquè els estatuts diuen que les Gestores han de ratificar-se cada 6 mesos, tal com han informat fonts del grup municipal del partit en la localitat.

Des del PP de San Antonio de Benagéber han “comprovat que ni la Gestora Provincial del PP, anterior al congrés, de la qual va ser membre la pròpia Reme Mazzolari, igual que altres Gestores de Comunitat Valenciana, van complir les mateixes condicions que se li ha exigit a San Antonio de Benagéber per a complir amb la convocatòria del congrés”.

“Totes aquestes explicacions han sigut enviades a l’adreça provincial del PP en repetides ocasions i la contestació ha sigut la mateixa. Hem comprovat que amb aquestes actuacions, hi ha un PP que es mou per interessos personals i no per la democràcia”, afigen.

“D’altra banda, i no menys important, ja que aquest és el segon fet que s’ha denunciat en la seu de la direcció provincial, ocorre durant la celebració de les votacions locals per a elegir el president local. Com ja avancem en anteriors articles, els afiliats, interventors de la mesa electoral i els Regidors del PP de l’Ajuntament comprovem durant les votacions com apareixia una desfilada de persones que viuen a València capital, Eliana, … i altres municipis, participant amb el seu vot en els comicis locals. Això “evidència que s’han realitzat afiliacions al PP de persones que no resideixen a San Antonio de Benagéber en habitatges del municipi per a falsejar un congrés que prèviament ja presentava irregularitats”.

“Els interventors que van ser presents en la votació, van presentar al costat de les actes dels resultats, les irregularitats ací esmentades. L’endemà es van tornar a presentar sengles escrits per registre d’entrada, perquè ‘l’adreça del PP de València acarara les dades d’afiliació dels votants amb les dades del DNI (domicilis i poblacions) registrades en l’afiliació’ i impugnar la votació”.

Un mes després de denunciar aquesta situació, i després de converses anteriors per a obtindre una resposta, a data 16 de novembre, no s’ha obtingut cap resposta per part de la Direcció Provincial del PPVAL.

Davant aquesta situació, els interventors del PP que van presentar les irregularitats, els afiliats, els simpatitzants i els regidors a l’Ajuntament manifesten que estan “completament decebuts amb l’actuació dels quals se suposa que són els representants de la democràcia a la província de València”.

En les reunions que s’han mantingut amb els afiliats, posteriors al congrés, s’han escoltat frases com aquestes: “Estan consentint que s’adulteren unes votacions en el PP”. “si no ens contesten a nosaltres, com representaran als habitants de la Comunitat Valenciana. “Segur que els documents s’han quedat en els calaixos”… i llarg etc.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*