El PP del Camp de Túria retrau a PSOE i Compromis el seu “rebuig a secundar i recolzar a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”

Post també disponible en: Castellano

La proposta presentada pel Grup Popular Comarcal aconseguix els vots a favor de C’s, Amb tu i UPN.

El Grup Popular Comarcal “recrimina l’actitud de PSOE i Compromis per dir vendre una cosa però votar la contrària”.

El Grup Popular de Camp de Túria va presentar per al seu debat i votació una proposta de suport i recolzament a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat més encara després dels greus esdeveniments viscuts en moltes ciutats d’Espanya arran de l’empresonament de l’condemnat Pablo Hasel.

Incredulitat

Des del Grup Popular Comarcal s’ha mostrat incredulitat per la postura adoptada pel PSOE de Camp de Túria situant-se en contra de donar suport a qui dediquen el seu dia a dia per protegir la ciutadania.

En paraules del coordinador comarcal, “un cop més PSOE i Compromís demostren que una cosa són les paraules i una altra són els vots. En una qüestió tan senzilla com donar suport a qui defensen el compliment de la Llei alguns semblen estar més còmodes estant en contra de donar-los suport. Hui el PSOE i Compromís del Camp de Túria han quedat perfectament retratats i haurien de retre bon compte d’això”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*