El PP planteja esmenes per aprimar en 350.000 euros les aportacions dels ajuntaments a la mancomunitat per destinar-los als pobles

Post també disponible en: Castellano

Des del PP del Camp de Túria entenen que són “moments en què els ajuntaments necessiten disposar de tots els recursos possibles i que el pressupost aprovat setmanes abans de la greu crisi sanitària no reflecteix la realitat actual i futura de la nostra comarca”, Segons han informat.

“Ja ho vam dir en la reunió de portaveus el passat divendres 24 d’abril, la Mancomunitat Camp de Túria ha d’abandonar la política de partits en aquesta institució de permanència voluntària per fer front comú”.

Des del Grup Comarcal Popular “ja ho avancem en el seu moment quan es van presentar aquests pressupostos i ara, amb la greu situació actual i futura, en fase d’al·legacions ens reiterem, els ajuntaments no poden seguir augmentant les seves aportacions de recursos econòmics per fer front a l’ augment de despeses de la Mancomunitat. Ara més que mai necessitem d’aquestes quanties per atendre les nostres localitats. En alguns casos per exemple es pretén passar de pagar 30.000 € anuals a 80.000 € com aportacions a la Mancomunitat”.

A més d’aquella reflexió, realitzada en el seu dia en sessió plenària i davant els esdeveniment actuals, des del PP demanen a el govern comarcal format per PSOE, Compromís i Ciutadans en la Mancomunitat que “reconsideri projectes que en alguns casos són competència de la Generalitat i no dels ajuntaments com ara implantar un servei de transport comarcal per a centres ocupacionals que si bé, el considerem molt necessari, ha de ser assumit per qui té competències en la matèria, la Conselleria de transport o la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives”.

“Les esmenes que vam presentar afecten aquelles aportacions municipals perquè entenem que amb aquesta reducció de gairebé 350.000 €, els ajuntaments de la comarca de Camp de Túria tindran més recursos per ajudar els seus veïns i veïnes”.

El Grup Popular Comarcal assegura que són “conscients de la importància de la Mancomunitat però la nostra prioritat i més en aquests moments, són els municipis”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*