El PP presenta una candidatura «renovada, formada i capacitada perquè Bunyol recuperi la seua posició industrial»

Marcial Díaz, director general de FP y Enseñanzas en Régimen Especial. tc.c

Post també disponible en: Castellano

Marcial Díaz, candidat del PP bunyolense.

El Partit Popular presentarà a les pròximes eleccions municipals «una candidatura renovada, formada i amb capacitació professional per aconseguir que Bunyol recuperi la seva posició industrial».

La candidatura del Partit Popular tornarà a estar encapçalada per l’actual portaveu al plenari local, Marcial Díaz Garrigues, que ha liderat les dues últimes llistes del PP a la localitat amb les que ha aconseguit ser la candidatura més votada encara que els pactes entre les formacions d’esquerra li han impedit governar.

El Partit Popular de Bunyol ha triat «per unanimitat la seva candidatura a les eleccions locals amb un 80% de ciutadans independents que recullen les diverses sensibilitats socials del nostre poble», segons fonts de la formació.

El Partit Popular presenta «un equip amb el lideratge suficient per situar a Bunyol en el camí de la reindustrialització i modernització del nostre poble després de 40 anys de govern consecutius d’EU i PSOE que han deixat a Bunyol a la cua del desenvolupament dels municipis de la comarca ».

«Un equip centrat políticament en les preocupacions dels bunyolers per aconseguir un municipi modern, amb ocupació, indústria, neteja als carrers i manteniment real dels nostres parcs, jardins i instal·lacions municipals». Des de la candidatura popular asseguren que presentaran un programa electoral «ambiciós per recuperar la posició que Bunyol ha perdut a nivell industrial a la nostra comarca, en passar del número 1 al 3 després de Chiva i Xest. Amb l’esforç de la nostra candidatura des del govern local tornarem a aconseguir que Bunyol sigui un poble d’oportunitats ».

Al costat de Marcial Díaz, la candidatura del Partit Popular a les eleccions locals està composta per Marc Ferrús Manzano; Silvia González García; Pablo Antonio Palmer Giménez; Maria Calabuig Íñiguez; María Carmen Teresa Cervera Pérez; Mónica Zafrilla Martínez; Joan Carles Pallás Carrascosa; Josefa Isabel López Gonzálvez; David Alís Alcanyís; Carlos Aviñó Hernández; Maria Glòria Perelló Puchades i Javier Ortiz Hernández.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*