El PP presenta una esmena perquè s’incloga en els pressupostos de la Diputació la millora de la carretera CV-474 a Camporrobles

El PP presenta una enmienda para que se incluya en los presupuestos de la Diputación la mejora de la carretera CV-474 en Camporrobles.
El PP presenta una enmienda para que se incluya en los presupuestos de la Diputación la mejora de la carretera CV-474 en Camporrobles.

Post també disponible en: Castellano

El grup popular a la Diputació de València ha presentat una esmena per incorporar als Pressupostos de la corporació provincial per al 2020 l’eixamplament de la carretera CV-474 en un tram al costat de el nucli urbà de Camporrobles.

Els diputats provincials Javier Montero i Carlos Gil han mantingut una trobada de treball amb el portaveu de l’PP a Camporrobles, Ernesto Fernández, per ultimar els detalls d’aquesta esmena que, de ser acceptada, contribuirà a la seguretat viària dels veïns del municipi en una via molt transitada.

Javier Montero ha explicat que “es tracta d’una inversió per eixamplar el pont existent sobre les vies de tren a la CV-474 i que es troba molt pròxima a el casc urbà”. Aquest lloc és una zona estreta amb un revolt molt pronunciat per la qual passen camions de gran tonatge procedents d’una planta embotelladora propera. També transiten per aquest punt estret un gran nombre de maquinària agrícola pesada el que converteix aquest tram en molt perillós, ja que a més es tracta d’un pont sobre les vies de tren.

Per tot això, els diputats provincials i el portaveu de PP de Camporrobles consideren “irrenunciable” l’objectiu que la Diputació la millora d’aquest tram a càrrec del seu pressupost en matèria de Carreteres per garantir la seguretat dels veïns de Camporrobles i tots els que transiten diàriament per aquesta zona de la CV-474.

Javier Montero ha assegurat que són aquest tipus d’inversions “les que són necessàries en els municipis de la província, que no apareixen en els pressupostos, d’aquí les esmenes que vam presentar des del grup popular, traslladant les peticions dels nostres regidors, que a la fi són les dels veïns dels municipis, per això el govern de la Diputació hauria de mostrar una mica més d’empatia amb els ciutadans “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*