El president de la Diputació compartix amb les veïnes i veïns d’Ademús la Festa de la Poma Esperiega

Fiesta de la manzana Esperiega de Ademuz, con la participación del presidente de la Diputación, Toni Gaspar y el diputado de desarrollo rural Ramiro Rivera.
20191123 - Ademuz (Valencia): Fiesta de la manzana Esperiega de Ademuz, con la participación del presidente de la Diputación, Toni Gaspar y el diputado de desarrollo rural Ramiro Rivera. Daniel Duart/Diputación.

Post també disponible en: Castellano

El presidente de la Diputació comparte con las vecinas y vecinos de Ademuz la Fiesta de la Manzana Esperiega.
El president de la Diputació compartix amb les veïnes  i veïns d’Ademuz la Festa de la Poma Esperiega.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, acompanyat pels diputats Ramiro Rivera i Ximo Segarra, ha participat este cap de setmana en la Festa de la Poma Esperiega d’Ademús. Gaspar i els diputats provincials van visitar el dissabte el municipi del Racó d’Ademuz, la comarca de la qual és autòctona este tipus de varietat, coneguda també com a poma gelada.

L’alcalde d’Ademuz, Ángel Andrés, va exercir d’amfitrió en una visita que va conduir als responsables de la Diputació per diferents espais emblemàtics del municipi, especialment pels carrers més cèntrics, on un any més va tindre lloc esta festa cultural i gastronòmica que té el seu origen en les fires comarcals de tardor.

El president de la Diputació va visitar alguns dels comerços d’Ademuz, implicats en esta celebració a la qual se sumen tots els municipis de la comarca, i va descobrir la particular Ruta de la Tapa en la qual tots els plats han d’estar basats o tindre com a ingredient la poma. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*