El PRyA demana la reparació de l’enllumenat públic de el camí que uneix Requena amb el Pontón

Est. camino es utilizado por multitud de personas durante todo el año,
Est. camino es utilizado por multitud de personas durante todo el año,

Post també disponible en: Castellano

En l’últim ple celebrat a l’Ajuntament de Requena es va sol·licitar, per part de el Partit de Requena i Llogarets, la reparació de l’enllumenat públic de el camí que uneix Requena amb El Pontón per darrere de la pista d’atletisme.

De tots és sabut que aquest camí és utilitzat per multitud de persones durant tot l’any, bé sigui per anar d’una població a l’altra o per fer esport. Es tracta d’una de les vies més transitades de tot el municipi durant tot l’any, encara arribats a aquesta part de l’any en què es fa fosc abans, fa que aquesta travessia s’hagi d’utilitzar sense llum de nit.

“Fa uns quants anys es va procedir a retirar els fanals d’enllumenat públic que donaven llum de nit a aquest camí a causa dels robatoris que s’estaven produint en aquell moment, deixant a les fosques aquest camí les últimes hores del dia”, han afegit.

“Diversos usuaris d’aquesta via s’han dirigit a el Partit de Requena i Llogarets per demanar-nos que transmetem a l’equip de govern de local la petició de reposició dels fanals d’enllumenat públic per poder utilitzar aquest camí durant més temps. Doncs bé, en el passat ple ordinari del mes de novembre, el PRyA, va traslladar aquesta petició dels usuaris d’aquest camí a l’equip de govern socialista de Requena”.

“El Partit de Requena i Llogarets no cessa la seva activitat en cap moment de l’any pel bé del nostre municipi i està a disposició de tots els veïns de la mateixa, pel que animem a qualsevol d’ells a traslladar les seves inquietuds o suggeriments. El nostre partit és l’únic d’àmbit estrictament local i la nostra major preocupació és el benestar de Requena i els seus llogarets. Per poder ajudar-los, qualsevol petició o suggeriment poden fer arribar a través de les nostres xarxes socials a internet o de el següent correu electrònic: partidoderequenayaldeas@gmail.com”, han finalitzat.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*