El PRyA justifica el seu vot en contra dels pressupostos municipals 2020 de Requena «perquè no aporten solucions als problemes» del municipi

Fachada del Ayuntamiento de Requena.
Fachada del Ayuntamiento de Requena.

Post també disponible en: Castellano

“Aprovats els pressupostos municipals corresponents a l’any 2020 per al nostre municipi, la paraula amb la qual des del Partit de Requena i Llogarets els podem descriure és, un cop més, decepció”, tal com han explicat des del Partit de Requena i Llogarets (PRyA ).

“Estem davant uns pressupostos que segueixen sense aportar solucions a problemes que el municipi de Requena ve arrossegant des de fa anys. Aquests pressupostos presenten escassa inversió en els motors econòmics del nostre municipi, com són turisme, comerç i agricultura, és a dir, tot just inversió per els principals suports de moltes famílies del nostre municipi “, han afegit.

“A més en moltes de les partides pressupostades, al nostre parer, presenten nombroses mancances i altres ni tan sols existeixen, com són les que descrivim a continuació: Camins rurals, com en anys anteriors, els diners assignat a aquesta partida és insuficient. Des de la nostra formació creiem que s’ha de prioritzar l’adequació, manteniment i reparació dels nostres camins, a més entre les propostes electorals de l’PRyA es contempla la creació d’una brigada municipal exclusiva per als camins.

“Abocaments: tot just es destinen 6.000 € per a la neteja d’abocaments. Considerem que amb aquests diners no hi ha ni per començar si volem netejar el nostre medi natural. Tot el municipi es troba sembrat d’enderrocs i abocaments il·legals, alguna cosa intolerable i amb el que tindrem de conviure un any més, a causa de l’escassetat de recursos per procedir a la seua neteja “.

“Dona: les partides destinades a assumptes tan importants i delicats com són la prevenció de Violència de Gènere i Igualtat ens semblen insuficients. L’Associació de malalts d’Alzheimer: considerem que la subvenció a aquesta associació és insuficient a l’baixar de 6,000 € a 1,000 € . la Brigada: creiem que s’ha de reforçar el servei de neteja viària, tant a Requena com en els llogarets. a més, creiem insuficient la partida per a la compra d’un camió cistella, ja que només comptem amb el de la Mancomunitat “el Teix” 1 part de l’any. casc històric de la Vila: no hi ha ni un sol euro per a l’adequació i reparació de barri de la Vila. el mur de contenció que el casc històric té a la part del darrere, a l’altura de la font d’eL Pi , presenta un estat preocupant pel seu deteriorament, com així venim denunciant des del PRyA des de fa anys. Tampoc hi ha cap partida per a la reparació de rajoles i llambordes, ni s’aprofiten obres d’est i tipus per soterrar el cablejat de les façanes progressivament, tal com portem en el nostre programa electoral “.

“Casc històric de les Penyes: des del PRyA creiem que ha d’haver una partida per a l’adequació i embelliment d’aquest barri històric amb actuacions com l’empedrat dels seus carrers, soterrat de el cablejat de façanes i un llarg etc. de peticions que ens van fer els veïns residents i portem plasmat en el nostre programa electoral. llogarets: quant la distribució de la partida econòmica destinada als llogarets, un any més no la compartim pels següents motius: 1r per evitar desigualtats en el repartiment de les partides per a despeses corrents en els llogarets, considerem que aquest hauria haver-se realitzat en base a un càlcul que contemplés no només als habitants, sinó també als habitatges ubicades en cada llogaret. 2n Un any més s’obliden de la “Font dels Bruns”, la qual necessita una intervenció urgent donat el perill que genera per als usuaris. I Repoblació: tampoc se sentin les bases amb aquests pressupostos per a un Pla Munici pal de Repoblació (programa PRyA) “.

“El nostre compromís adquirit amb la societat requenense en les passades eleccions municipals no es veu reflectit en aquests pressupostos, ja que el nostre projecte és un altre per gestionar el municipi de forma més eficient i donant prioritat als problemes que ens demana la ciutadania. Els motius esmentats anteriorment i molts altres que no entrarem a descriure per la seva quantia, són els que ens han portat a votar en contra. Aquests no són els pressupostos que el Partit de Requena i Llogarets hauria elaborat per solucionar els problemes del nostre municipi. “, han finalitzat des del PRyA.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*