El PRyA sol.licita en el ple la neteja dels exteriors dels PRV de Los Isidros y Campo Arcís

Post també disponible en: Castellano

“Des del PRyA hem tornat a sol·licitar la neteja dels exteriors dels Punts de Recollida de Voluminosos de Camp Arcís i Els Isidros”, setons han informat.
“Són ja diverses les vegades que des del nostre partit hem sol·licitat la neteja d’aquests dos punts, ja que fem, estris i enderrocs s’amunteguen en els seus voltants sense que des de l’Ajuntament es faça res per donar-li una solució definitiva”. 
“L’última vegada que des del PRyA ho sol·licitem va ser al març de 2021, fa un any, però la zona segueix sense netejar-se sense importar-los tan si vulga que un propietari no puga accedir a treballar a la seua parcel·la contigua a causa de l’acumulació d’enderrocs”. 
Aquesta solució, segons el parer del PRyA, “passa per establir un servei neteja d’exteriors estable d’una vegada al mes, amb això sobra, però pel que estem veient després de set anys, això és una cosa que al govern socialista de Mario Sánchez sembla no importar-li”.
“Des de la nostra formació ens costa entendre els motius d’una deixadesa tan gran amb el medi ambient per part del govern socialista de Mario Sánchez, més encara quan els terrenys on estan situats aquests punts de recollida de voluminosos en Els Isidros i Camp Arcís són de titularitat pública. L’ecologisme i les polítiques mediambientals es demostren amb fets, no amb propaganda, i aquest és un clar exemple”.
“Des de el PRyA continuarem insistint per una millor qualitat de vida per als veïns i un medi natural més net, a nosaltres si ens importa el medi ambient i per això demanem una millor gestió en el nostre municipi al govern de PSOE i Podem a Requena”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*