El PRyA va sol·licitar millores en l’accessibilitat del municipi de Requena a petició de diversos veïns amb mobilitat reduïda

Post també disponible en: Castellano

“Per al PRyA és molt important que les persones amb mobilitat reduïda puguen transitar per tot el municipi d’una manera fàcil i accessible”

El PRyA ha informat els mitjans de comunicació de la seua sol·licitud de millores en l’accessibilitat del municipi de Requena a petició de diversos veïns amb mobilitat reduïda. 

“Com fem constantment des del principi de la legislatura, continuem reunint-nos amb veïns, associacions i col·lectius perquè ens traslladen les seues queixes i suggeriments. Aquesta vegada hem atés les peticions de persones amb mobilitat reduïda, més concretament usuaris de cadires de rodes. 

Diversos d’aquests usuaris de cadires de rodes s’han dirigit al Partit de Requena i Llogarets per a sol·licitar-nos que fem arribar al govern municipal el mal estat de les juntes d’algunes rampes de voreres amb l’asfalt del carrer.

Aquestes juntes de la rajola de la rampa amb l’asfalt no queden ben unides a causa del desgast del temps, la qual cosa repercuteix en què, quan una persona en cadira de rodes la utilitza, li ocasiona un colp brusc. Aquest colp es podria evitar d’una manera molt simple, unint l’asfalt a la rajola. 

És per això que, des del Partit de Requena i Llogarets, en l’últim ple traslladem aquesta petició al govern municipal perquè, com més prompte millor, procedisca a reparar aquestes rampes per a fer de Requena una ciutat més accessible, és a dir, una ciutat per a tots. 

Per al Partit de Requena i Llogarets és molt important que les persones amb mobilitat reduïda puguen transitar per tot el municipi d’una manera fàcil i accessible, és per això que hem de vetlar perquè totes les nostres voreres estiguen rebaixades per algun costat per a permetre el pas i, a més, que aqueixos passos estiguen buidats, ja que en molts casos ens trobem contenidors de residus bloquejant aqueixos passos.

Des del PRyA continuarem treballant per a fer de Requena una ciutat més accessible per a les persones amb mobilitat reduïda”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*