El PSOE de Bunyol aposta per “liderar un govern municipal d’esquerres més fort i que aglutini a tota la societat”

Marta Pérez junto a Juncal Carrascosa con Manuel Sierra.
Marta Pérez junto a Juncal Carrascosa con Manuel Sierra.

Post també disponible en: Castellano

Marta Pérez junto a Juncal Carrascosa con Manuel Sierra.
Marta Pérez costat de Jonquera Carrascosa amb Manuel Serra la nit electoral.

El PSOE de Bunyol, encapçalat per Juncal Carrascosa, és “l’únic partit que creix respecte a fa quatre anys. Un regidor més i el més important: que un partit d’esquerra torna a guanyar les eleccions municipals a Bunyol, qüestió que no succeïa des de 2007 “, tal com ha valorat el vicesecretari general i portaveu del PSOE de Bunyol, Manuel Serra Tamarit.

“Hem repetit durant tota la campanya que l’esquerra no es podia conformar amb un pacte postelectoral, que calia donar un pas endavant i liderar la política municipal des del mateix recompte dels vots. Sens dubte aquesta qüestió deu servir per formar un govern municipal més forta, amb uns objectius ambiciosos que aglutinen a associacions, empresaris i resta de societat civil al voltant d’un projecte de poble per a les següents generacions “, ha afegit el responsable orgànic socialista.

“En aquesta victòria el grup municipal que no ho ha tingut gens fàcil, alguna cosa haurà tingut a veure. Vam ser injustament qüestionats i aquí hem estat, des del treball i l’honestedat, amb lleialtat a un quadripartit, però sense diluir-nos en ell i marcant el nostre segell propi, com a representants d’un força política amb vocació de majoria “, ha finalitzat Manuel Serra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*