El PSPV-PSOE d’Alborache presenta a Paqui Collado com a candidata a l’alcaldia

EL PSPV-PSOE de Alborache presenta a Paqui Collado como candidata a la alcaldía.
EL PSPV-PSOE de Alborache presenta a Paqui Collado como candidata a la alcaldía.

Post també disponible en: Castellano

EL PSPV-PSOE de Alborache presenta a Paqui Collado como candidata a la alcaldía.
EL PSPV-PSOE d’Alborache presenta a Paqui Collado com a candidata a l’alcaldia.

La candidata a alcaldessa defensa la transparència, la participació ciutadana, el compromís i la responsabilitat com a eixos de la proposta socialista per a la propera legislatura

El grup PSPV-PSOE d’Alborache ha presentat a Paqui Collado com a cap de llista de la seva candidatura a les eleccions municipals del proper 26 de maig en un acte al qual han acudit companys i companyes de partit de la comarca i de les institucions autonòmiques per mostrar el seu suport.

La Secretaria d’Acció Social del PSPV-PSOE, Concha Andrés, ha volgut estar present per acompanyar en la seva presentació als membres de la llista que, molt il·lusionats, destacaven el seu compromís amb el projecte progressista de la propera legislatura.

A més de Paqui Collado com a candidata a l’alcaldia d’Alborache la llista està formada per Vicente Darder Higón, Mar Vinat Collado, Jordi Manrique Pérez, Pedro Moscardó Boldo, Diego Villanueva Romero, Pepa Juan Villanueva, Pili Piles Mora i Herminia Sornosa Pinazo.

Paqui Collado ha destacat que la proposta socialista “millora la vida de la gent i fa del nostre poble un lloc millor per viure i conviure, 1 Alborache que continua avançant i pensant en les persones, per seguir duent a Alborache per la ruta del progrés. ”

La candidata a l’alcaldia ha recordat la difícil legislatura que està a punt d’acabar. “La resta de forces polítiques no ha presentat propostes, ni ha mostrat iniciativa per millorar el poble i, a més, ha centrat els seus esforços en destruir el que hem anat aconseguint amb molt d’esforç. Per exemple, hem reduït el deute que va deixar l’anterior govern a l’Ajuntament en més d’un 70%. En un pressupost tan ajustat com el nostre, de 1.200.000 euros, l’impacte és enorme. El PSPV-PSOE ha demostrat en aquests quatre anys que té un projecte progressista sòlid per Alborache, amb propostes de millora concretes en matèria de gestió pública, educació, cultura, serveis socials, turisme, cura pel nostre medi ambient, defensa de les tradicions locals , desenvolupament econòmic … “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*