El secretari general de Joves Socialistes de Riba-roja accedeix a l’executiva nacional com a secretari de formació i el secretari d’organització formarà part del comitè federal

Post també disponible en: Castellano

Jennifer Tirado, Raúl Montón i Carlos Vizuete seran membres del comitè nacional 

El secretari general de Joves Socialistes de Riba-roja de Túria accedeix a l’executiva nacional com a secretari de formació i el secretari d’organització formarà part del comitè federal

Jennifer Tirado, Raúl Montón i Carlos Vizuete seran membres del comitè nacional

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha triat aquest cap de setmana la nova executiva nacional en la qual Benjamí Mompó és el nou secretari general en substitució de Fran López després d’obtenir un total de 606 avals que suposa el 62% de suport per part dels militants. La Comissió de Garanties Estatutàries de Joves Socialistes ha elegit a Mompó com a secretari general en el congrés celebrat a Gandia i a Rocío Barbeito com a secretària d’organització.

El XIII Congrés de Joves Socialistes han triat, a més, a tres militants socialistes de la comarca de Camp de Túria com a nous membres del comitè nacional mentre que un altre ha entrat a formar part de l’executiva federal. D’aquesta manera, Joves Socialistes de Camp de Túria tindran una àmplia representació en aquest òrgan.

David Barbancho serà el nou secretari de formació mentre que Jennifer Tirado, Carlos Vizuete i Raúl Montón entraran com a membres del comitè nacional de JSPV. Els quatre nous membres de Joves Socialistes són tots militants socialistes de Riba-roja de Túria, excepte Raúl Montón, secretari general de Joves Socialistes de l’Eliana. A més, cal destacar que Alejandro Navarro, secretari d’organització de JSPV de Riba-roja de Túria, serà membre del comitè federal.

La direcció comarcal de Joves Socialistes al Camp de Túria considera que actualment “estem treballant per a consolidar i vertebrar el territori la comarca” i, per això, els nous nomenaments en el comitè nacional “suposa un orgull pel compromís i la voluntat dels companys, la comarca fa un pas endavant i se suma al projecte d’apostar per una joventut de present i futur”.

Les mateixes fonts subratllen el compromís de la direcció de Joves Socialistes “per abanderar la justícia social, la solidaritat i la igualtat d’oportunitats com a pilars de la societat valenciana, per això cal destacar el major agraïment al nou secretari general i a la secretària d’organització”.

Finalment, cal recordar que, al desembre passat, l’actual secretària comarcal de Joves Socialistes al Camp de Túria, Estel·la Tortajada, va ser nomenada com a secretària d’Inclusió i Accessibilitat en l’executiva federal que encapçala el valencià Víctor Camino com a nou Secretari General de Joventuts Socialistes d’Espanya (JSE), tal com va ratificar el congrés federal celebrat a Madrid.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*