El secretari general del PP de Sant Antoni de Benagéber acusa l’expresident de “induir-lo a incomplir els estatuts”

El Presidente del PP San Antonio de Benagéber J.Ramón Conejos (izqda.) junto al Secretario General Angel Osuna (dcha.)
El Presidente del PP San Antonio de Benagéber J.Ramón Conejos (izqda.) junto al Secretario General Angel Osuna (dcha.)

Post també disponible en: Castellano

El Presidente del PP San Antonio de Benagéber J.Ramón Conejos (izqda.) junto al Secretario General Angel Osuna (dcha.)
El president del PP San Antonio de Benagéber, J. Ramón Conills (esq.), Al costat del secretari general Àngel Osuna (dta.)

Àngel Osuna Expósito, el secretari general del Partit Popular de Sant Antoni de Benagéber, ha acusat via comunicat a Facebook al recentment dimitit president del Partit Popular a la Província de València de “induir-lo a incomplir els procediments i estatuts marcats pel PP en una reunió mantinguda en Noquear “.

Així mateix, esmenta en la crítica que l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, “hagi mostrat la seva intenció a revalidar l’alcaldia”.

En aquest comunicat, signat per ell mateix i difós a la pàgina de Facebook dels populars, Osuna justifica “les formes utilitzades per a l’elecció irregular de la candidata número u pel Partit Popular de Sant Antoni de Benagéber”.

“La Junta Local proposa i constitueix el comitè electoral sota la premissa que va donar el del president de la gestora D. Rubén Moreno fa una setmana a la reunió de Nàquera. Nosaltres no actuem deliberadament i tampoc al marge de la direcció provincial, tot el contrari “, ha assegurat Àngel Osuna
Continua dit comunicat justificant la “falta de democràcia interna” amb els següents arguments: “el nostre partit no és Podem (assemblees ciutadanes, etc.) tenim uns estatuts i s’han complert fil per randa. No cal marejar a les persones amb altres coses que no tenen a veure amb la nostra forma d’actuar o les nostres normes “.

Finalment, en aquest escrit retreu a l’alcalde de la localitat de Camp de Túria que hi hagi “mostrat la seva preferència a revalidar l’alcaldia d’aquesta localitat per justificar el procediment d’elecció: A la província de València ja hi ha més de quatre municipis que tenen constituïts els comitès electorals: Un exemple d’això és Benaguasil; que ja va anunciar fa unes setmanes que el nostre company Ximo Segarra repetiria com a candidat a l’alcaldia en el seu municipi “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*