El Servei de Joventut de Terra del Vi organitza un seminari sobre els ODS junt 
a la xarxa solidària ‘Jovesólides’

Post també disponible en: Castellano

Jovesólides és una xarxa de joves que desenvolupa el projecte “Finestreta indiscreta”, l’objectiu de la qual és trencar amb els prejudicis socials a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
El seminari formatiu és gratuït i està dirigit a persones joves, a partir de 12 anys. Data per concretar, durant el mes d’abril. Reserva de places a través de Whastapp (679 01 61 70). Inscripcions fins al 19 de març.

La idea central dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) és que tots els països, amb independència del seu nivell de desenvolupament o riquesa, es comprometen a promoure la prosperitat i a protegir el medi ambient. Aquests ODS no són obligatoris però cada país assumeix la responsabilitat de treballar pel seu compliment.

Jovesólides és una xarxa de joves que treballen per la igualtat d’oportunitats de desenvolupament, fomentant una ciutadania global activa i compromesa amb el seu entorn. És un col·lectiu referent en la promoció del compromís social, mitjançant la pràctica de processos d’acció comunitària i lideratge juvenil a través d’iniciatives innovadores, que involucren a persones i col·lectius en diferents reptes socials.

Amb l’objectiu de trencar amb els prejudicis socials a través dels ODS, Jovesólides desenvolupa el projecte “La Finestreta Indiscreta” a través d’aquest seminari, finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

El seminari formatiu és gratuït i està dirigit a persones joves, a partir de 12 anys. L’activitat es divideix en dues parts: en la primera s’explica el context actual dels ODS i la segona se centra en la part pràctica. 

Data per concretar, durant el mes d’abril. Reserva de places a través de Whastapp amb NOM i COGNOM + ALTA SEMINARI ODS al 679 01 61 70. Inscripcions fins al 19 de març.

Per a més informació, qualsevol persona interessada pot posar-se en contacte amb el Servei de Joventut de la MITV a través del telèfon 621 26 10 24, email: juventud@tierradelvino.es o Instagram: @territoriojoventv.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*