El teixit associatiu de Bunyol rebrà 368.600 euros en subvencions nominatives en 2022

Post també disponible en: Castellano

El passat 28 de desembre el ple de l’Ajuntament de Bunyol va aprovar el seu pressupost per a 2022, amb els vots favorables del PSOE (4), IU (3) i Podemos (1), els tres partits que formen el govern municipal, més l’abstenció de IAB (1).

Un dels aspectes a destacar en els últims anys dels pressupostos municipals, és la important suma que rep el teixit associatiu de la localitat, per mitjà de subvencions nominatives. Des de la regidoria d’Hisenda i Contractació es mostren orgullosos que aquest tret tan propi de la localitat, no sols no haja desaparegut en aquests anys de la Covid-19, sinó que en comparació amb l’any passat, aquesta partida haja ascendit, situant-se en els ja esmentats 368.600 euros.

Des de l’àrea d’Hisenda destaquen els 18.000 euros que percebrà el Club Handbol Bunyol, contribuint d’aquesta manera “a consolidar l’escola d’un esport minoritari a Espanya, però que al nostre poble té molt arrelament” en paraules de l’edil Sierra, o els 26.000 euros que rebrà l’Associació d’Empresaris i Autònoms, col·lectiu clau en la dinamització del comerç i l’ocupació en la localitat en els últims anys. A més des de l’Ajuntament també destaquen els 48.000 euros que percebrà el CD Bunyol o els 189.800 euros que percebran les bandes de música (94.900 cadascuna d’elles). Des del govern municipal agraeixen l’empatia d’aquells col·lectius que reben quantitats més humils, però l’acullen amb gratitud i il·lusió, perquè aqueixa xicoteta aportació que se’ls fa des del municipi, contribuïsca al creixement d’aqueixa associació.

Finalment des de la regidoria animen a tot el col·lectiu associatiu a actualitzar les dades de la seua organització a e.moreno@aytobunyol.com o al fet que es posen en contacte amb l’Ajuntament per aqueix mateix correu, si passat el mes de febrer, encara no han rebut la informació corresponent amb la subvenció que han de rebre, a l’atenció de l’interventor Don Eduardo Moreno.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*