El Xiva Bàsquet Club s’emporta el derbi contra l’Xest per 44-69 a la primera jornada

El Chiva Basket Club se ha llevado el derbi frente al Cheste por 44-69.
El Chiva Basket Club se ha llevado el derbi frente al Cheste por 44-6.

Xest i Xiva s’han trobat a la primera jornada de competició regular en un derbi que des del principi s’acostava bonic i amb moltes cistelles, sempre des de la sana rivalitat.

El partit ha acabat amb victòria chivana i partit d’alt voltatge, ben plantejat pels dos bàndols i amb bones sensacions; tot i que el Xest sempre ha practicat un bon joc interior i atacs a la contra.

En el primer quart s’ha comprovat la igualadad entre els dos equips, sense ningú dominant, encara que els de Xiva han estat lleugerament més ràpids i efectius.

En el segon i tercer han aconseguit els chestanos obrir la bretxa que tant anhelaven i necessitaven per fer el salt al joc ofensiu que tant necessitaven per intentar remuntar. Passaven els minuts i els chivanos donaven més mostres de poder i efectivitat de punts, però en el quart els chestanos s’han espavilat una mica, reduint el desavantatge i arribant a guanyar el quart, encara que malgrat això els chivanos van acabar superant als locals per 44 a 69.

Derbi doncs molt intens i que alegra als aficionats al bàsquet de la nostra comarca pel bon nivell mostrat.

Hector, jugador de Xest, ha manifestat a tucomarca.com que són “els primers passos per a la joventut del Xest. Derrota plantant cara a un equip d’alt nivell. El joc ha estat ben plantejat i amb bones sensacions. Bon joc interior i atacs a la contra, aquest equip té bon futur “. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks