Els alcaldes de Benaguasil, Pedralba i Vilamarxant plantegen a la delegada del Govern la necessitat de finalitzar la CV-50

Post també disponible en: Castellano

Actuacions de millora del Parc Natural del *Túria o la reducció de la duració dels trajectes de Metrovalencia han sigut uns altres dels assumptes tractats en la trobada.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, juntament amb els seus homòlegs a Pedralba i Vilamarxant, Sandra Turegano i Héctor Troyano, s’ha reunit hui amb la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, per a abordar les necessitats dels seus municipis.

En la trobada s’han tractat assumptes de necessitat per a aquests tres municipis i per a la comarca en general, com és el cas de la necessitat d’executar i posar en marxa la CV-50, en el seu tram CV35/A3, una infraestructura vital per al desenvolupament no sols de Benaguasil sinó de tota la comarca i per tant per a generar riquesa ja que “amb aquesta infraestructura Benaguasil i la comarca es convertiria en un pol d’atracció d’inversions que generarien llocs de treball, ja que las connexions viàries són la base de la riquesa d’un territori. Amb la CV-50 el Camp de Túria es convertiria en un nucli de comunicació importantíssim amb caràcter general, de serveis i també empresarial”, ha manifestat l’edil benaguasilero.

Uns altres dels assumptes abordats en la trobada han sigut actuacions d’adequació i millora al Parc Natural del Túria, la reducció de temps dels trajectes de Metrovalencia, i la falta de motivació en les inscripcions dels Béns d’Interés Cultural.

Al costat d’aquestes propostes, els munícipes han traslladat també a la delegada del Govern la necessitat de netejar el llit dels barrancs del Tollo i Rambla Primera o Escoriuela, així com la resolució dels problemes derivats de les inundacions per fortes pluges.

Després de la reunió els tres alcaldes han agraït el tracte i afecte rebut de la delegada del Govern, i la seua disposició a atendre les demandes plantejades.

Nucli urbà de Vilamarxant

Per part seua, l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, li ha traslladat a la delegada del Govern la problemàtica de la CV-50 que travessa el nucli urbà de la localitat del Camp de Túria.

El primer edil de Vilamarxant ha exposat el greu problema que suposa que la CV-50 travesse el nucli urbà i els problemes que provoquen a la ciutadania que resideix en el municipi.

La delegada del Govern ha mostrat interés a solucionar aquest problema i s’ha compromés a traslladar aquesta petició al Conseller Arcadi España, responsable de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana.

A la finalització de la reunió, Héctor Troyano ha obsequiat amb dos llibres de la Història de Vilamarxant a la delegada del Govern perquè conega una mica més sobre el municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*