Els alumnes de teatre dels col·legis públics de Bunyol celebren els seus finals de curs a l’auditori de Sant Lluís

Post també disponible en: Castellano

Els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre, que han impartit classes en horari extraescolar aquest curs 2020-2021 en els dos col·legis públics de Bunyol, celebren els seus fins de curs aquesta vesprada a l’Auditori Municipal de Sant Lluís.

Els alumnes de teatre dels col·legis Sant Lluís i Cervantes celebren hui dimecres 23 de juny a l’Auditori Municipal de Sant Lluís una especial fi de curs. A les 19h els alumnes del Col·legi Públic Sant Lluís actuaran amb la seua obra “Adéu Peter Pan” i els del Cervantes a les 20.30h amb “Castigats”. L’entrada serà gratuïta. Aquest acte està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol i l’Escola Municipal de Teatre. En cas que hi haja risc de pluja aquest acte es realitzarà a la Sala El Mercat de la localitat. En aqueix cas serà comunicat amb antelació. 

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Bunyol, ha recordat que aquesta setmana pròxima continua el cicle de creativitat per a joves Crear-T’amb el taller d’iniciació a la música rock. Tindrà lloc el dilluns 28 de juny a les 16h en les instal·lacions de l’Escola de Música del CIM L’Harmònica de Bunyol i el dimecres 30 de juny a les 20.30h en la Plaça Layana serà una audició final amb tots els que han participat en aquest taller. Està destinat per a joves entre 12 i 30 anys. Les places estan pràcticament esgotades. Encara poden inscriure’s els interessats enviant un mail a juventudbunyol@gmail.com o telefonant al 680 566 394. 

Aquest cicle està organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Bunyol, la Diputació de València i l’IVAJ de la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*