Els Aula de Coviñas es pugen a la passarel·la de la Mediterranean Fashion Week 

Post també disponible en: Castellano

El celler líder d’Utiel Requena patrocina el Kissing Room que s’instal·larà a l’hotel Only You València després de la desfilada de la reconeguda dissenyadora Isabel Sanchis en la Plaça de la Verge 
L’Hotel Only You serà l’espai triat per a delectar amb els millors vins de Coviñas als convidats a la desfilada 

Coviñas, reconeguda recentment com a millor celler cooperatiu del món, serà el celler encarregat de vestir amb les seues millors gales el Kissing Room que s’instal·larà a l’Hotel Only You, divendres que ve 6 d’octubre, després de la presentació de la col·lecció primavera-estiu 2024 d’Isabel Sanchis, en l’emblemàtica Plaza de la Verge.
La dissenyadora valenciana, referent a nivell internacional de l’alta costura, empra tècniques tradicionals amb una sensibilitat moderna, creant peces molt femenines per a una dona contemporània. Per aquest motiu, Coviñas ha seleccionat les seues millors referències de blanc (AULA Macabeu Sauvignon Blanc), rosat (AULA Boval Rosat i AULA Cava Rosat) i negre (AULA Boval Ull de llebre) atesos els gustos de la dona actual.
Els vins AULA de Coviñas posen en valor un territori i saber fer de diverses generacions, un missatge que artísticament s’aconsegueix comunicar en un atractiu embalatge que atrau a grans professionals del disseny com és el cas de la internacional dissenyadora valenciana Isabel Sanchis, guardonada en nombroses ocasions en les principals capitals que alberguen les passarel·les de la moda. 
Els convidats podran triar entre un blanc refrescant amb notes cítriques, un rosat aromàtic i delicat, un negre jove i fruiter o un sofisticat cava rosat. Aquests vins posaran el toc de glamur a la nit del divendres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*